Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

З Днем знань!

Дата: 31.05.2024 11:14
Кількість переглядів: 73

Сьогодні в усіх закладах освіти Колочавської громади пролунав останній дзвінок для 127 випускників 9 класів та 115 - 11 класів. У школах урочисте свято останнього дзвінка ознаменувало завершення навчального року та початок літніх канікул. Цей день став справжнім святом для учнів, вчителів та батьків, сповненим радості, хвилювання та надії на краще.

Фото без опису

Особливу увагу було приділено випускникам, для яких цей останній дзвінок став символом переходу до нового етапу життя.

«Щиро вітаю всіх з останнім дзвоником та бажаю випускникам успіхів у подальшому житті, наполегливості в досягненні своїх цілей та здійснення всіх мрій. Дуже важливо, щоб ви зберігали зв'язки з рідною громадою та робили свій внесок у її розвиток. Ваша освіта- це основа для майбутнього успіху та особистісного розвитку. Тож нехай отримані знання та навички стануть надійним фундаментом для побудови кар'єри та здійснення професійних мрій. Бажаю випускникам невичерпної енергії, оптимізму та віри в свої сили, а також завжди пам'ятати про свою малу батьківщину і з гордістю нести ім'я своєї школи»,- побажав усім випускникам сільський голова Василь Іванович Худинець.

Фото без опису«І кожен фініш- це, по суті - старт», - так писала геніальна поетеса Ліна Костенко. Фініш одного етапу в житті і початок наступного: нелегкого, але цікавого та дорослого, сповненого мрій, надій, реалізації планів та пошуком свого місця в житті. Тож нехай ви, випускники, візьмете з собою набуті знання та вміння і впевнено ступатимете по життю, з теплотою згадуючи рідну школу та перших вчителів. Успіхів вам у всіх ваших починаннях!»,- привітала випускників начальник відділу освіти, сімʼї, молоді, спорту та культури Колочавської сільської ради Ганна Ігнатишин.

Останній дзвінок у закладах освіти Колочавської громади став яскравим та незабутнім святом для всіх учасників. Це був час підведення підсумків, подяки та прощання. Учні йдуть на заслужений відпочинок, а випускники – у доросле життя, сповнене нових можливостей та викликів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь