Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей у Колочавській територіальній громаді відбувся масштабний захід для маленьких жителів громади

Дата: 03.06.2024 11:43
Кількість переглядів: 51

Коли вони виростуть, то обов'язково оберуть одну з цих важливих професій. Але сьогодні маленьким мешканцям Колочавської громади було дуже складно визначитися хто їм подобається більше: пожежники, поліцейські чи медики. Усі ці професії викликають в дітей бурю емоцій та щиру повагу до праці фахівців екстрених служб.

Фото без описуЗ нагоди Міжнародного дня захисту дітей у Колочавській територіальній громаді відбувся масштабний захід для маленьких закарпатців під час якого вони дізнались багато цікавої, а головне корисної інформації. Пожежники - розповіли їм про те, через що найчастіше виникають загорання та як їх уникнути, поліцейські - застерегли від забавок на дорозі та нагадали правила дорожнього руху. А кінологи показали як службовий пес шукає небезпечні предмети. Ну, а медики показали дітям як надавати першу допомогу собі та іншим. У підсумку, день пройшов весело та головне навчив хлопчиків та дівчаток берегти себе та жити дотримуючись правил безпеки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь