Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Долучися до змін у Колочавській громаді!

Дата: 19.06.2024 11:36
Кількість переглядів: 64

 

Дорогі молоді жителі Колочавської громади!

Ви коли-небудь замислювалися про те, як зробити нашу рідну громаду кращим місцем для життя? Бажаєте взяти активну участь у розвитку нашої громади, реалізовувати цікаві проекти та бути частиною важливих змін? Тоді у нас для вас чудова новина – розпочинається набір до Молодіжної ради Колочавської громади!

Чому варто долучитися до Молодіжної ради?

1. Можливість впливати на зміни:

Молодіжна рада – це ваш шанс бути почутими та брати безпосередню участь у прийнятті рішень, що стосуються нашої громади. Ваші ідеї та пропозиції можуть стати реальними проектами!

2. Реалізація власних ініціатив:

У вас є цікаві ідеї щодо розвитку спорту, культури, екології чи інших сфер життя нашої громади? У Молодіжній раді ви зможете втілити їх у життя, заручившись підтримкою однодумців та місцевої влади.

3. Розвиток лідерських якостей:

Діяльність у Молодіжній раді – це чудова можливість розвинути свої лідерські якості, навички командної роботи та управління проектами. Це безцінний досвід, який стане в нагоді вам у подальшому житті.

4. Нові знайомства та дружба:

Ви зустрінетеся з однодумцями, з якими зможете поділитися своїми ідеями та знайти нових друзів. Разом ми зможемо створити активну та згуртовану молодіжну спільноту.

 Як долучитися до Молодіжної ради?

1. Подати заявку та копію паспорту до 10 серпня 2024 р. : Заповніть анкету, яку можна отримати у відділі освіти, сімї, молоді, спорту та культури Колочавської сільської ради (вул.Шевченка, 78,1-й поверх).

 

2. Пройти відбір: Після подачі заявки вас запросять на установчі збори, де ви зможете розповісти про свої ідеї та бачення розвитку громади.

3. Стати частиною команди: У разі успішного проходження відбору, ви станете членом Молодіжної ради та зможете активно брати участь у її діяльності.

Не втрачайте шанс змінити своє життя та життя нашої громади на краще. Приєднуйтеся до Молодіжної ради Колочавської громади, станьте частиною команди молодих та активних людей, готових діяти заради спільного блага. Ваші ідеї та енергія – це саме те, що нам потрібно для створення процвітаючого майбутнього Колочаської громади.

Приєднуйтеся до Молодіжної ради Колочавської громади! 

З нетерпінням чекаємо на Вас! 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь