Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

В Колочавській громаді розпочалися заняття для дітей із театрального мистецтва

Дата: 26.07.2024 13:54
Кількість переглядів: 39

Сьогодні в Колочавській громаді розпочалися заняття для дітей із театрального мистецтва. Справжні актори з чеського театру Moravské divadlo Olomouc, Divadlo Drak a Mezinárodní institut figurálního divadla, Divadlo Polárka, Městská divadla pražská, Univerzita Palackého завдяки PPřes hranice EUзавітали до нашої громади, щоб поділитися своїм досвідом і талантом з наймолодшими мешканцями громади та дітьми ВПО.

Фото без опису

Протягом тижня маленькі колочавці матимуть унікальну можливість навчатися у професіоналів, опановуючи основи акторської майстерності. Під керівництвом чеських митців діти будуть не лише вчитися виступати на сцені, а й розвивати свої творчі здібності, впевненість у собі та комунікативні навички.

Фото без опису

Заключним етапом цього захопливого проекту стане вистава, яку юні актори підготують разом зі своїми наставниками. Подивитися її зможуть усі бажаючі ввечері, у суботу, 3 серпня. Виступ обіцяє бути яскравим і незабутнім, адже кожна дитина отримає свою унікальну роль у цій постановці.

Фото без опису

Організатори проекту впевнені, що така ініціатива не лише сприятиме культурному розвитку дітей, але й зміцнить зв'язки між Україною та Чехією. Спільні заходи допомагають краще зрозуміти культуру та традиції один одного, що є надзвичайно важливим у сучасному світі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь