Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Юні таланти Колочавської громади виступили з театральною виставою в Центрі культурних послуг

Дата: 03.08.2024 10:13
Кількість переглядів: 37

Сьогодні, попри пасмурну дощову погоду, в Культурно-мистецькому центрі Колочавської сільської ради панувала тепла й радісна атмосфера. Юні таланти нашої громади своїми виступами порадували всіх присутніх.

Фото без опису

Вистави, які підготували діти разом з чеськими професійними акторами, розповідали історії різних народів.Всі ролі виконували діти, які старанно готувалися до цього виступу протягом останнього тижня.

Фото без опису

Глядачі були захоплені яскравими костюмами, живою грою акторів та емоційною глибиною виконання.

Деякі діти сьогодні вперше вийшли на сцену і вперше в житті для них лунали аплодисменти.

Фото без опису

« Щиро дякуємо Вам, що змогли вдруге приїхати до нас і порадувати наших дітей . Вони вас чекають вже як справжніх друзів і зустрічають щиро. Тож нехай в їхніх серцях на все життя залишиться добрий спомин про ці незабутні дні та радісні емоції, а ви від нас прийміть щирі слова подяки за вашу працю», - наголосив сільський голова Василь Худинець та вручив чеським друзям грамоти та сувеніри від Колочавської громади . Особлива вдячність для організації Přes hranice EU та керівника Radim Kupec , завдяки якому став можливий проект «Театр з Колочавою».

Фото без опису

Як писав геніальний драматург В.Шекспір: «Весь світ-театр, а люди в ньому лише актори».Тож нехай наші ролі в цьому житті будуть лише добрі, а роль театрального мистецтва в житті молодого покоління важко переоцінити.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь