Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Сьогодні в Україні відзначається День рятувальника!

Дата: 17.09.2024 13:23
Кількість переглядів: 63

Сьогодні , 17 вересня, в Україні відзначається День рятувальника! Робота рятувальника-це не лише професія, а справжнє покликання, що вимагає мужності, відваги та самовідданості.

Фото без опису

В своє професійне свято фахівці Державно- пожежно-рятувального посту (с.Синевир) провели захід «Запобігти. Врятувати. Допомогти» для учасників освітнього процесу Негровецького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. імені Василя Росохи.

Фото без опису

Фахівці ДСНС розповіли дітям про засоби індивідуального захисту, продемонстрували бойовий одяг та аварійно-рятувальне обладнання, первинні засоби пожежогасіння та розповіли коли і як їх доводиться застосовувати.

Фото без опису

Щоб відчути себе справжнім вогнеборцями, діти гасили уявну пожежу, приміряли костюм рятувальника, а щоб посидіти в кабіні справжньої пожежної машини треба було вистояти довжелезну чергу! Радості в дітей не було меж!

Фото без опису

Щодня рятувальники борються за життя, допомагають людям у найскладніші моменти і завжди готові прийти на допомогу.

Тому щиро вітаємо всіх причетних з Днем рятувальника! Бажаємо вам міцного здоров'я, невичерпної енергії та сил. Нехай у ваших серцях завжди горить вогонь відваги, а вдячність людей буде вашою найбільшою нагородою.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь