Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Заходи

В Колочавських ЗЗСО провели ряд заходів проти насильства

Кожного року в Україні з 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

09:43 16.12.2021

День Збройних сил України!

6 грудня в Україні відзначають День Збройних Сил України. Це свято об'єднує всіх військовослужбовців країни, та тих, хто готовий в будь-який момент захищати український народ та боронити кордони нашої держави.

11:13 06.12.2021

Міжнародний день осіб з інвалідністю

Щороку 3 грудня Українське суспільство разом з усією світовою спільнотою відзначає Міжнародний день осіб з інвалідністю.Відзначення цієї дати спрямоване на посилення уваги до проблем людей з обмеженими фізичними можливостями, захисту їх гідності, прав і благополуччя. Цей день є нагадуванням людству про його обов`язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства.

11:16 03.12.2021

Міжнародний день боротьби за скасування рабства

Щороку 2 грудня за рішенням Генеральної Асамблеї ООН відзначається Міжнародний день боротьби за скасування рабства. Саме цього дня 1949 року на 4-й сесії Генасамблеї ООН було прийнято Конвенцію про боротьбу з торгівлею людьми та з рабством. Для України документ набрав чинності 15 лютого 1955 року.

11:17 02.12.2021

Всесвітній день боротьби зі СНІДом!

1 грудня уся світова спільнота відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя несе ця глобальна проблема.

11:19 01.12.2021

Що входить у поняття соціальної послуги "догляд вдома"? Хто має на неї право? З чого почати, аби її отримувати?

Доглядом вдома забезпечуються громадяни України, які не можуть самостійно себе обслуговувати. При цьому не має значення, це часткова втрата соціальних навичок чи повна. Зазвичай до цієї категорії відносяться люди похилого віку, люди з інвалідністю чи з тяжкими формами захворювання, а також діти з інвалідністю від 3 до 18 років.

11:21 24.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь