Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Заходи

16 днів проти насильства

Прояви насильства супроводжують людство з давніх давен. У світі постійно відбуваються війни, напади на людей, дискримінація та приниження. На жаль, і сьогодні це поширена проблема в українському суспільстві, і найгостріше вона постає саме в освітньому середовищі. Фізичне та емоційне насильство, булінг, цькування, ізоляція – це соціальні біди, які крадуть дитинство, роблять дітей передчасно дорослими, перекреслюють людське в людині. Також прояви насильства порушують права дитини, принципи її вільного та справедливого існування. І коли насильство чиниться поруч з нами, чи у нас в домі, в школі, на вулиці, ми не маємо закривати на це очі, ми мусимо зупинити його.

11:24 08.12.2023

6 грудня - День вшанування пам'яті студенток, розстріляних у Монреалі

6 грудня – День вшанування пам’яті студенток, розстріляних у Монреалі. Саме після трагічних подій цього дня, чоловіки Канади в 1991 році започаткували Білу Стрічку як символ активізму проти насильства над жінками та дітьми.

11:27 06.12.2023

З Міжнародним днем волонтера!

Волонтерство - це покликання. Небайдужість до чужої біди, співпереживання, особливий спосіб мислення. Це те, що гуртує волонтерів та веде їх вперед. Саме завдяки волонтерам сотні тисяч людей і тварин по всьому світу отримують необхідну допомогу.

11:30 05.12.2023

Міжвідомча взаємодія!

В рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства" в приміщенні Центру надання соціальних послуг Колочавської сільської ради відбулася робоча нарада, на якій обговорювалися питання по запобіганню та протидії домашньому насильству, та виявленню сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

11:31 04.12.2023

3 грудня - День людей з інвалідністю

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає день людей з інвалідністю. Разом з нами живуть люди, фізичні можливості яких обмежені. Це ті, хто з певних причин не може повноцінно забезпечувати себе, доглядати за собою. Інвалідність може бути вродженою і набутою в результаті травм, інфекцій, тощо.

11:33 03.12.2023

1 грудня - День боротьби зі СНІДом

Щороку 1 грудня у світі відзначають День боротьби зі СНІДом. Його ВООЗ ініціював 35 років тому, щоб привернути увагу суспільства до проблем людей, які живуть з ВІЛ/СНІД. За даними Центру громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України щодня в нашій країні реєструють близько трьох десятків випадків захворювання на ВІЛ-інфекцію та до десяти – на СНІД. Станом на 1 липня 2023 під медичним наглядом перебувало 158 308 людей з вірусом імунодефіциту.

11:36 01.12.2023

З 25 листопада по 10 грудня проходить Міжнародна інформаційна акція "16 днів проти насильства"

Щорічно, з 25 листопада до 10 грудня, у всіх регіонах України проходить Міжнародна інформаційна акція "16 днів проти насильства". В рамках акції проводяться заходи, спрямовані на привернення уваги громадськості до актуальних проблем: запобігання та протидії домашньому насильству та торгівлі людьми, а також активізація діяльності державних установ і громадських об’єднань задля поєднання зусиль щодо захисту прав людини.

11:38 27.11.2023

20 листопада - Всесвітній день дитини!

20 листопада– це особливий день, який присвячений дітям. У цей день ми віддаємо шану їхньому щастю, радості та невимушеності. Ми згадуємо про те, що діти – це майбутнє нашого світу, і що ми повинні зробити все можливе, щоб вони росли в мирі, любові та достатку.

11:42 20.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь