Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Культурні заходи

З Днем Незалежності України!

Сьогодні, в День незалежності України, ми відзначаємо не просто історичну подію, а нашу справжню свободу та єдність. Дитячі усмішки і радість святкових подій нагадують нам, що навіть у найтяжчі часи ми маємо знайти моменти щастя і світла.

16:30 24.08.2024

Юні таланти Колочавської громади виступили з театральною виставою в Центрі культурних послуг

Сьогодні, попри пасмурну дощову погоду, в Культурно-мистецькому центрі Колочавської сільської ради панувала тепла й радісна атмосфера. Юні таланти нашої громади своїми виступами порадували всіх присутніх.

10:13 03.08.2024

В Колочавській громаді розпочалися заняття для дітей із театрального мистецтва

Сьогодні в Колочавській громаді розпочалися заняття для дітей із театрального мистецтва. Справжні актори з чеського театру Moravské divadlo Olomouc, Divadlo Drak a Mezinárodní institut figurálního divadla, Divadlo Polárka, Městská divadla pražská, Univerzita Palackého завдяки PPřes hranice EUзавітали до нашої громади, щоб поділитися своїм досвідом і талантом з наймолодшими мешканцями громади та дітьми ВПО.

13:54 26.07.2024

Ой на Івана, на Купала...

Найпоетичнішим святом, яке широко відзначається зараз на Україні, традиційно вважають день Івана Купала. У народі обʼєднався образ язичницького бога достатку Купали з християнським пророком Іваном Хрестителем. Це день літнього сонцестояння, а також свято молоді, свято сонця, свято землі, свято води і вогню, свято духів давнього роду нашого.3а народними переказами, саме у купальську ніч на коротку мить розквітає папороть. Той, хто знайде її квітку, буде щасливим...

10:27 07.07.2024

День Матері!

У травні українці відзначать свято, присвячене найважливішій людині у нашому житті.

09:19 10.05.2024

В Культурно-мистецькому центрі Колочавської громади відбувся урочистий захід під назвою "Аліса в країні чудес"

В пʼятницю,26 квітня, в Культурно-мистецькому центрі Колочавської сільської ради відбувся незабутній захід, що вразив серця всіх присутніх. Вихованці центру влаштували виступ перед своїми мамами під назвою "Аліса в країні чудес".

09:57 26.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь