Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Культурні заходи

У Центрі надання культурних послуг відбувся концерт з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

У Центрі надання культурних послуг КСР відбувся концерт з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, який був запланований на 9 листопада.Але в звʼязку з черговим нападом агресора, виступ був перенесений, тому , що загинули наші воїни,наші герої,перед якими ми низько склоняємо голови ….Про яких ми ніколи не забудемо і за яких ніколи не пробачимо!

14:24 19.11.2023

Колочавська громада представила свою історико- культурну спадщину в Закарпатському музеї

Колочавська громада представила свою історико- культурну спадщину в Закарпатському музеї народної архітектури та побуту. У неділю тут вдруге відбулася культурно-мистецька акція «Жива спадщина».

09:20 26.09.2023

29 серпня - День пам’яті загиблих Захисників України

Сьогодні – День пам’яті Захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Саме 29 серпня 2014 року стався один із найтрагічніших епізодів російсько-української війни – вихід українських воїнів з оточення під Іловайськом. Коли українські військові колонами виходили «зеленим коридором», росіяни порушили домовленості та розстріляли їх. Це не єдиний день у році, коли ми згадуємо, віддаємо шану, розповідаємо про тих, хто віддав життя, щоб відстояти Україну, її державність, незалежність і соборність. Але це особливий день, нагода для всіх у суспільстві разом зосередитися на пам’яті, шані і вдячності.

14:33 29.08.2023

Програма «Польща -Україна» відзначила своє 20-річчя в Колочаві

Програма транскордонного співробітництва «Польща -Україна» цьогоріч святкує 20 років діяльності. В рамках святкування ювілейної дати в Україні та Польщі проходять різні заходи - по 10 в кожній країні. Великою честю та радістю для Колочавської громади стало те, що керівництво програми обрало для проведення одного із заходів саме наш край. Культурний захід зійшовся в часі з Міжнародним днем молоді та днем проведення молодіжного етнофестивалю «Верховинське літо», який теж був започаткований два роки тому в рамках цієї програми.

15:01 14.08.2023

Цікавий день в дитячому таборі...

Насичений і дуже цікавий день в дитячому таборі…Мрії на малюнках,цікава екскурсія до храму Святого Духа, смачний обід, веселі пісні в автобусі, ігри та надзвичайно позитивні емоції від живого спілкування.

14:43 02.08.2023

Колочавська сільська рада у співпраці з громадською організацією Přes hranice EU та чеським театром Moravské divadlo Olomouc підготували проект "Театр з Колочавою"

«Театр — це така кафедра, з якої можна сказати світу багато добра», - зазначив хтось з класиків. Саме з метою розбавити воєнні будні дитячим сміхом та подарувати фантастичні радісні емоції дітям, які бачили страхіття війни, Колочавська сільська рада у співпраці з громадською організацією Přes hranice EU та чеським театром Moravské divadlo Olomouc підготували проект "Театр з Колочавою".

14:16 01.08.2023

Запрошуємо на зустріч з закарпатськими письменниками!

Радіємо, що маємо змогу прийняти в нашій громаді шановних гостей - письменників - земляків Наталію та Андрія Дурунди. Тож щиро запрошуємо всіх охочих на цікаву зустріч з авторами , з під пера яких народжуються захоплюючі твори.

14:56 25.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь