Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Культурні заходи

День єднання!

Вже вдруге 16 лютого в Україні відзначається нове свято – День єднання.

15:28 16.02.2023

З Днем Соборності!

Сьогодні український народ відзначає важливу дату своєї багатовікової історії — День Соборності. Це свято об’єднання українських земель в єдину самостійну державу. Ми вкотре змушені боротися за нашу єдність, незалежність та свободу. За час повномасштабної війни, яку розв'язала росія, ми довели, що ми сильна та незламна нація. Давайте тримати стрій та йти далі до перемоги!

15:29 23.01.2023

Щасливого всім Нового року і веселого Різдва!

Вітання з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому, вселяють надію і віру у себе та у перемогу нашої України, у свої сили, надихають на успіх та здійснення найзаповітніших мрій. Міцного здоров'я, успіхів, родинного щастя, достатку і благополуччя! Гарного настрою і любові, нехай у вашому житті панують гармонія та вдача!

15:34 05.01.2023

З Днем Збройних сил України!

Найщиріші вітання з Днем Збройних сил України! Ви — одні з найкращих і найсильніших представників нашої нації. Нехай Янголи-охоронці завжди будуть з вами поруч.Щиро дякуємо нашим героям низький уклін Вам і Вашим родинам!!!

15:38 06.12.2022

Благодійний концерт до Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва відбувся в Колочаві!

    Кожен народ живе доти, поки живе його культура. Культура робить людину особистістю, незримою силою вона формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших.

11:35 07.11.2022

З днем Захисника і Захисниці!

Цього дня, 14 жовтня, ми вітаємо всіх, хто захищав нашу країну і продовжує це робити після повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

14:47 14.10.2022

Колочавську ріплянку смакували в Ужгороді

Традиційну колочавську ріплянку всі бажаючі мали можливість дегустувати в минулу неділю в  Закарпатському музеї народної архітектури і побуту  під час  культурно-мистецького проєкту  “Жива спадщина”. Відвідувачам заходу презентували народні ремесла, їжу та предмети побуту з різних куточків Закарпаття.

13:37 31.08.2022

З Днем Незалежності !

Сьогодні, 24 серпня, Україна відзначає 31-річницю проголошення Незалежності. Це важливе для держави та кожного з нас свято, яке традиційно святкується наприкінці літа. Цьогоріч День Незалежності України має для всіх українців особливе значення. Сьогодні, як і багато попередніх поколінь, українці виборюють свою незалежність зі зброєю в руках. Тисячами життів Україна платить високу ціну, щоб відстояти свою незалежність та право самостійно будувати світле майбутнє.

15:10 24.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь