Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Культурні заходи

Вітаємо з Днем Конституції України!

День Конституції— це свято вільного, сильного, відважного українського народу, який зі зброєю у руках боронить закріплені Конституцією територіальну цілісність та державний суверенітет України.

09:28 28.06.2023

1 червня - День захисту дітей!

Діти – це наше майбутнє, наш сенс життя і наше щастя. Нехай вони про війни і ворожнечі дізнаються лише з книг і ніколи не побачать ці біди наяву. Нехай дітям завжди світить сонце яскраво, життя дарує приємні подарунки, а вночі на чистому небі для них сяятимуть мільйони красивих зірок. Вітаємо з Днем захисту дітей!

14:58 01.06.2023

1 червня - День Захисту Дітей, завжди буде для нас, символом дитячої радості, щирості, і безпосередності

1 червня 2023 року -  День захисту дітей завжди буде для нас символом дитячої радості, щирості, і безпосередності. У дітях ми бачимо здійснення своїх надій і прагнемо зробити все можливе, щоб вони росли здоровими, щасливими, відчували любов і увагу, могли втілити в життя всі свої мрії. Адже діти – це наше майбутнє.💙

09:38 01.06.2023

День Матері!

Бути матір'ю - найважливіше, священне та найвище, що може бути в житті. Від щирого серця вітаємо з "професійним" святом, адже мама - це робота 24/7 без відпусток та вихідних. Так нехай ця робота окрім клопоту та переживань приносить колосальне задоволення, невичерпне натхнення, почуття гармонії та теплоти. Нехай нагородою та материнською зарплатою будуть величезне, чисте, безкорисливе кохання дитячих сердець, теплі рідні обійми та гордість за їхні досягнення!

15:02 10.05.2023

Чорнобильська трагедія!

У ніч на 26 квітня 1986 року відбулась аварія, спричинена вибухами і руйнуванням четвертого енергоблока Чорнобильської атомної електростанції. Влада Радянського Союзу намагалася максимально замовчувати масштаби катастрофи, але коли радіоактивний слід зі станції почали помічати у різних куточках світу, правду сховати стало важче.

15:11 26.04.2023

20 лютого – День Героїв Небесної Сотні!

20 лютого – День Героїв Небесної Сотні. Сьогодні ми вшановуємо відвагу, силу духу і стійкість наших громадян, які віддали найдорожче ‒ життя ‒ під час Революції гідності (листопад 2013 року ‒ лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

15:24 20.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь