Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Сільська бібліотека

З нагоди 70 річчя поета у бібліотеці оформленого книжкову інсталяціяю "Слово і світ Дмитра Кременя" та проведено презентацію його творчості "Літописець нашої доби"

2023 рік - рік вшанування пам'яті заслуженого діяча мистецтв України, лауреата Національної премії ім. Т.Г.Шевченка, поета, публіциста, педагога, перекладача, есеїста Дмитра Креміня.

11:13 24.08.2023

23 серпня - День Державного Прапора України!

Сьогодні День Прапора набуває особливого змісту в умовах випробувань, які стоять перед нашою країною. Незважаючи на виклики та випробування, блакитно-жовтий прапор залишається символом нашої стійкості та спільної долі. Нехай цей день нагадує нам про нашу солідарність, підтримку наших захисників та віру в краще майбутнє.

11:22 23.08.2023

Закарпатські письменники Наталія та Андрій Дурунда представили свої книги на зустрічі з жителями Колочавської громади

Сьогодні у Центрі культурних послуг Колочавської сільської ради відбулася творча зустріч з відомими українськими письменниками Наталією та Андрієм Бурундою. Закарпатське письменницьке подружжя презентувало свої творчі доробки для жителів громади.

14:30 28.07.2023

Книга – найкращий подарунок!

Книга – найкращий подарунок. А коли вона подарована бібліотеці, де її прочитає не один десяток користувачів, то це найцінніший подарунок.

14:17 28.06.2023

22 червня - День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні!

Сьогодні – День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні. Відзначається щорічно, 22 червня, у день, коли фашистська Німеччина напала на СРСР і почала бомбардування Києва. Ця страшна війна забрала життя кожного п’ятого українця.

14:20 22.06.2023

Учні Мерешорської гімназії зі своїми наставниками сьогодні із задоволенням відвідали Колочавську сільську бібліотеку.

Бібліотека… Одне тільки слово, а скільки відразу образів виникає в думках. Бібліотека – це храм знань, храм світу. Тільки тут можна знайти відповіді на абсолютно всі питання, пізнати всесвіт, розгадати всі таємниці людського життя і сутності, пізнати самого себе. Хтось приходить у цей «будинок книги», щоб відпочити, позбутися всіх негативних думок, пізнати спокій і тишу, а хтось - за знаннями, хоче дізнатися все про всіх.

14:34 13.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь