Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Сільська бібліотека

"Остання камелія"

«Остання камелія» – суміш жіночого роману з краплинкою детективних розслідувань та живими персонажами. У книзі ми зустрічаємо дві сюжетні лінії – минуле й теперішнє.

14:39 18.02.2024

"Історія в моментах"

На Міжнародний дня дарування книг наша бібліотека отримала в подарунок надзвичайно цікаву книгу "Історія в моментах" від автора - волонтера - Сергія Соколова.

14:53 17.02.2024

Велика подяка п. Elena Golden за ії працю і групу Книги в дар для СБУ(Сiльськi Бiблiотеки Украïни) за можливість поповнити книжковий фонд новими, цікавими книгами.

Щиро дякуємо благодійному подарунку від #Видавництва_Анетти_Антоненко та #Видавництва_"SOS", Сполучені Штати Америки

11:01 06.09.2023

Бібліотека " Центру культурних послуг Колочавської сільської ради" щиро вітає Вас з Днем знань!

Шановні наші читайлики! Бібліотека " Центру культурних послуг Колочавської сільської ради" щиро вітає Вас з Днем знань! Бажаємо величезного бажання вчитися та здобувати нові знання. Легкого навчального року Вам, дружньої атмосфери, цікавих подій, чудових оцінок і постійного прагнення бути кращим, ніж учора, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети . Успіхів, удачі, здоров'я, терплячості і чудових результатів!

11:03 01.09.2023

Книга- найкращий подарунок!

Щедрий подарунок для користувачів бібліотеки від Федіра Шандора — військового ЗСУ, професора Ужгородського національного університету, президента обласної туристичної організації “Закарпаття"

12:15 29.08.2023

Подарунок для користувачів бібліотеки - нові книги Станіслава Михайловича Аржевітіна, завідувача кафедри банківської справи

І знову щедрий подарунок для користувачів бібліотеки - нові книги Станіслава Михайловича Аржевітіна, завідувача кафедри банківської справи. Це його наукові праці, які стануть корисними для викладачів, аспірантів, студентів вищих навчальних закладів економічних спеціальностей, слухачів бізнес - шкіл, інститутів підвищення кваліфікації, спеціалістів з фінансів та банківської справи. Тож користуйтесь новинками в бібліотеці всі, кому такі знання потрібні .

10:05 25.08.2023

24 серпня - День Незалежності України!

Наша країна переживає важкі часи, але ніщо не здатне похитнути нашу віру в майбутнє. Незважаючи на виклики, ми залишаємося єдиним народом, єдиною родиною, що прагне миру та справедливості. Ми пам'ятаємо своїх героїв, які віддали своє життя за наше спільне майбутнє.

11:17 24.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь