Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Сільська бібліотека

10 червня - День народження видатного українського письменника, політичного діяча - Василя Шкляра.

Василь Миколайович Шкляр — один із найвідоміших письменників сучасної України, автор неперевершених романів «Залишенець», «Ключ», «Маруся», «Чорне сонце». Кожна його книжка стає бестселером! Успіх його романів приголомшливий: відзнаки, премії, Гран-прі, постійні перевидання, переклади іноземними мовами.

14:39 12.06.2023

Працівники бібліотеки з радістю зустрічають своїх читачів, особливо у святковий день - День захисту дітей!

Бібліотечні працівники завжди з радістю зустрічають своїх читачів, особливо в такий святковий день - День захисту дітей. Учні Негровецької ЗЗСО І - ІІІ ст. ім. Василя Росохи цікаво провели час в бібліотеці.

13:24 01.06.2023

День Героїв України!

    День героїв - свято, яке було встановлене на честь вояків-борців за свободу та незалежність України. 

10:42 24.05.2023

День слов'янської писемності й культури

          Мова та культура є найціннішим скарбом нації, дзеркалом, яке відображає історію, звичаї та душу народу! У мові – наша давня й нова історія, ознака нашого національного визнання.

10:40 24.05.2023

Василь Шкіря - журналіст, закарпатський письменник-казкар, ювіляр травня....

      Василь Шкіря - журналіст, закарпатський письменник - казкар,  член Національної спілки письменників України (2002р.) святкує 65 - ти річчя. Живе і працює в м. Іршава. Автор знаменитих збірок казок: "Візок казок", 25 казок для маленьких казок", "Король жебраків", "Пригоди Білявчика", "Чупакабра", "Майстер Нехай", "Бітанга", "Таємниця смерекового замку" ...,  які адресовані як діткам, так і дорослим, чудово підходять для сімейного читання.

14:47 23.05.2023

18 травня - Всесвітній День вишиванки!

18 травня -"Всесвітній День вишиванки", книжкова інсталяція в бібліотеці, де зібраний матеріал про красу, значення та любов до української вишивки.

11:05 18.05.2023

День Матері!

     Щорічно у другу неділю травня в Україні відзначають чудове свято - День Матері. День Матері - це одне з найбільш зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди розрадить і буде самовіддано любити незважаючи нінащо. 

11:25 11.05.2023

Сільська бібліотека громади, бере участь в проєкті "Польська полиця в Україні"

#Польська_полиця_в_Україні  Державна установа «Український інститут книги» (УІК) спільно з Інститутом книги Польщі за підтримки Міністерства культури та національної спадщини Польщі розпочали проєкт «Польська полиця в Україні», метою якого є забезпечення у 2023 році публічних бібліотек України виданнями книжок польських авторів, перекладених українською мовою.

11:30 22.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь