Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Заходи

Корекційно-розвиваючі заняття з дітками

Фахівці (консультанти) КУ «Колочавський ІРЦ» продовжують проводити корекційно-розвиткові заняття та комплексні психолого-педагогічні оцінки розвитку дітей.

10:05 26.03.2024

Чому РАС - це спектр?

Аутизм проявляється через різні симптоми, які можуть бути різного ступеня тяжкості, тому аутизм називають «спектральний розлад». Слово «спектр» використовують, тому що прояви розладу дуже різноманітні.

10:11 22.03.2024

Криза трьох років

Криза трьох років є важливим і природним етапом розвитку дитини, який характеризується значними змінами в її поведінці та ставленні до світу. Ця криза зумовлена низкою факторів фізичного, когнітивного та емоційного характеру, що відбуваються в цьому віці. Ознайомлення з особливостями цієї кризи допоможе батькам краще зрозуміти свою дитину та ефективно її підтримати протягом цього періоду.

10:17 14.03.2024

Я можу!

Зовсім скоро, 2 квітня, відзначається Всесвітній день поширення інформації про аутизм. Саме з цієї нагоди у Львові відбудеться ІІ щорічна конференція «Я можу!» з питань комплексної допомоги дітям з аутизмом за участі фахівців з поведінкової терапії, логопедії, освітян у сфері інклюзії та громадських діячів.

10:15 14.03.2024

11 березня на базі КУ «Колочавський ІРЦ» фахівці (консультанти) провели групове заняття з дітьми за участю батьків

11 березня на базі КУ «Колочавський ІРЦ» фахівці(консультанти) вчитель-логопед та вчитель-дефектолог провели групове заняття з дітьми за участю батьків, на якому продемонстрували різні заняття на розвиток дрібної моторики та сенсорних відчуттів, які можна проводити вдома. Були проведені вправи на розвиток мовленнєвого дихання та пізнавальної діяльності. На занятті діти вчилися виконувати поставлені завдання за інструкціями.

10:19 11.03.2024

Перевірити розвиток дитини стало ще доступніше та простіше

Команда Раннього втручання центру «Джерело» та Львівська ІТ-компанія Define Solutions розробили безкоштовний додаток «Мій малюк». З його допомогою можна перевірити, чи є ризики у розвитку дитини, віком від 6 місяців до 3 років.

11:23 01.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь