Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Заходи

ЯКЩО ДИТИНА "НЕ..." НЕКЕРОВАНА, НЕВГАМОВНА, НЕСЛУХНЯНА, НЕПОСИДЮЧА...

Найчастіше батькам та фахівцям хотілося би бачити дитинку, яка уважно слухає та поведінка якої є передбачуваною. Але реальність така, що саме іншим дітям потрібна допомога батьків та спеціалістів.

14:22 25.01.2024

22 січня – День Соборності України

Щороку 22 січня у день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки Україна відзначає День Соборності.

14:25 22.01.2024

Ознаки аутизму

Аутизм - це розлад, який виникає внаслідок порушення розвитку головного мозку і характеризується відхиленнями у соціальній взаємодії і спілкуванні, а також стереотипністю у поведінці та інтересах. Всі вказані ознаки з'являються у віці до 3 років.

14:26 15.01.2024

СЕНСОРНА ІНТЕГРАЦІЯ

СЕНСОРНА ІНТЕГРАЦІЯ - це методика (теорія і практика), спрямована на розвиток здатності людини обробляти та внутрішньо інтегрувати СЕНСОРНУ ІНФОРМАЦІЮ зі свого тіла та оточуючого середовища, включаючи візуальну, слухову,тактильну, пропріоцептивну та вестибулярну інформацію. Сенсорна інтеграці використовує індивідуально підібрані завдання, що стимулюють сенсорну обробку та планування рухів, сприяють руховій організації в часі та просторі.

14:28 12.01.2024

Сенсорний розвиток у дитини

Сенсорний розвиток - це розвиток у дитини процесів сприйняття і уявлень про предмети і явища навколишнього світу. Дитина народжується на світ з готовими органами почуттів: у нього є очі, вуха, його шкіра володіє чутливістю, що дозволяє сприймати предмети, і т. п. Це лише передумови для сприйняття навколишнього світу.

14:30 10.01.2024

Організація діяльності інклюзивних груп закладів дошкільної освіти

Сьогодні фахівці Колочавського інклюзивно-ресурсного центру мали змогу взяти участь в робочій онлайн зустрічі із завідуючою ресурсним центром підтримки інклюзивної освіти Закарпатського ІППО Оленою Олександрівною Воротинцевою на тему "Організація діяльності інклюзивних груп закладів дошкільної освіти". Під час даної зустрічі розглянуто питання про порядок організації інклюзивного навчання в закладах дошкільної освіти, організація корекційно-розвиткових занять , укладання цивільно-правових угод.

14:32 09.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь