Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Заходи

З днем української писемності та мови

Наші фахівці долучилися до флешмобу з написання Радіодиктанту національної єдності до Дня української писемності. Щиро вітаємо вас, друзі, з Днем української писемності та мови! Сьогодні день, коли у нас є нагода вклонитися рідному слову в його красі та виразності, влучності та розмаїтті. Мова - душа нації, надійна основа розвитку держави! Звучи наша рідна мово!

15:04 09.11.2021

Колочавський інклюзивно-ресурсний центр

КУ " Колочавський інклюзивно-ресурсний центр" - установа, що створена з метою забезпечення права осіб з особливими освітніми потребами від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти, в тому числі у закладах професійної ( професійно -технічної),фахової передвищої освіти та інших закладах освіти, які забезпечують здобуття освіти, шляхом проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку особи та забезпечення їх системного кваліфікованого супроводу.

15:00 04.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь