Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Заходи

ОСНОВНІ СТРАХИ ДИТИНИ ВІД 1-3 РОКІВ

Гучний шум, звуки побутової техніки, розставання з близькими, незнайомі однолітки, незнайомі люди, купання (боязнь водостоку у ванній кімнаті), процес вкладання до сну (страх відключення свідомості, перші усвідомлені кошмари уві сні, несподіване пробудження), травми і падіння, туалет (унітаз і процес спуску води), перестановка меблів, різка зміна погоди (особливо гроза) – все це та багато іншого може спричинити появу дитячих страхів.

11:42 27.03.2022

Терапевтична казочка для діток

Терапевтична казочка спрямована на подолання страху темряви, підвищеної тривожності також допомагає позбутися нічних жахів.

11:45 26.03.2022

Казкотерапія для дітей

Казкотерапія для дітей - це ефективний метод, що використовує казкову форму для корекції емоційних порушень і вдосконалення взаємостосунків з навколишнім світом.

11:50 24.03.2022

21 березня – Міжнародний день людини із синдромом Дауна

21 березня – Міжнародний день людини із синдромом Дауна, ця дата –  – символізує сутність синдрому: він пов’язаний із трьома копіями 21-ої хромосоми (замість двох). Синдром Дауна – це генетична випадковість, яка не залежить від способу життя батьків, їхнього здоров’я, шкідливих звичок, харчування, кольору шкіри або національності. Тобто дитина з синдромом Дауна може народитися в будь-якій родині. Хлопчики і дівчатка з синдромом Дауна народжуються з однаковою частотою. В Україні кожного року народжується до 400 таких дітей.

11:22 21.03.2022

10 березня - день Державного гімну України!

10 березня - день Державного гімну України. Цього дня у 1865 році в польському місті Перемишль уперше прозвучав твір композитора Михайла Вербицького на слова поета Павла Чубинського «Ще не вмерла Україна».

11:24 10.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь