Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Заходи

20 листопада - Всесвітній день дитини!

20 листопада в усьому світі щорічно відзначається Всесвітній день дитини. Це свято відзначається як день світового братерства і взаєморозуміння дітей, день підтримки діяльності, спрямованої на забезпечення благополуччя дітей в усьому світі.

14:56 20.11.2021

19 листопада Міжнародний день дефектолога!

Колектив комунальної установи "Колочавського інклюзивно-ресурсного центру" щиро вітає Худинець Антоніну Юріївну з Міжнародним днем дефектолога! В цей день прийміть найсвітліші і добрі побажання, успіхів, творчого розвитку та професійного натхнення! Нехай джерело вашої багатогранної душі ніколи не вичерпується, а наповнює серця дітей новими знаннями та відкриттями!

14:57 19.11.2021

З днем української писемності та мови

Наші фахівці долучилися до флешмобу з написання Радіодиктанту національної єдності до Дня української писемності. Щиро вітаємо вас, друзі, з Днем української писемності та мови! Сьогодні день, коли у нас є нагода вклонитися рідному слову в його красі та виразності, влучності та розмаїтті. Мова - душа нації, надійна основа розвитку держави! Звучи наша рідна мово!

15:04 09.11.2021

Колочавський інклюзивно-ресурсний центр

КУ " Колочавський інклюзивно-ресурсний центр" - установа, що створена з метою забезпечення права осіб з особливими освітніми потребами від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти, в тому числі у закладах професійної ( професійно -технічної),фахової передвищої освіти та інших закладах освіти, які забезпечують здобуття освіти, шляхом проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку особи та забезпечення їх системного кваліфікованого супроводу.

15:00 04.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь