A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Актуальні Новини

Дата: від до Скинути

МОЗ інформує: Лікування туберкульозу. Маршрут пацієнта

Люди з туберкульозом можуть лікуватися в лікарні або вдома під наглядом лікаря — амбулаторно. Більшість лікується амбулаторно з першого дня хвороби. Це ефективно й безпечно для навколишніх, якщо так визначив лікар.

11:03 18.03.2024

85 - річниця проголошення Незалежності Карпатської України

Сьогодні біля меморіального комплексу «Красне поле» поблизу міста Хуста пройшли урочистості, присвячені 85 річниці проголошення Незалежності Карпатської України. Участь в заході взяли представники Колочавської громади: сільський голова Василь Худинець та курінь їм. В. Пойди рою Всеукраїнської дитячо-юнацької військово- патріотичної гри «Сокіл» (Джура) Негровецького ЗЗСО ім. В. Росохи під керівництвом вчителя Захисту України Івана Васильовича Яреми.

13:19 15.03.2024

Відкриття чогось нового, неймовірного, сучасного – це все Молодіжний хаб "MODERN JUNIOR" , який відкрився в Колочавській громаді!

Молодіжний хаб — це простір, створений для молоді, де вони можуть займатися різноманітними справами, такими як навчання, творчість, спорт, спілкування та інші активності. Мета створення молодіжного хабу полягає в наданні молоді можливості розвивати свої таланти, навички та інтереси, сприяти їхньому самовираженню та самореалізації, а також створити сприятливе середовище для їхнього зростання та розвитку.

13:10 15.03.2024

Великий митець українського народу - Тарас Григорович Шевченко.

Тарас Григорович Шевченко - великий митець Українського народу. Звичайний хлочина, кріпак, син кріпака - став одним з найвеличніших поетів, та відомим художником. Нелегка доля Шевченка не зламала сили його духу, попри всі негаразди, пори заслання та арешти він творив. Творив яскраві картини, вірші, які й досі актуальні.

12:55 08.03.2024

Стартував Конкурс місцевих ініціатив Колочавської територіальної громади

Сьогодні, 1 березня 2024 року , стартував Конкурс місцевих ініціатив Колочавської територіальної громади. Від сьогодні і до 31 березня триватиме прийом проектних заявок. Свої ідеї на конкурс можуть подавати громадські організації, благодійні фонди та ініціативні групи нашої громади. Декілька переможців конкурсу мають змогу отримати до 100 тис.грн для реалізації проектної ідеї в межах громади.

11:28 01.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь