Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Актуальні Новини

Дата: від до Скинути

В Колочавській громаді розпочалися KARPATYMAN extreme half - змагання з екстремального триатлону

В Колочавській громаді розпочалися KARPATYMAN extreme half - змагання з екстремального триатлону

Сьогодні на світанку в Колочавській громаді розпочалися KARPATYMAN extreme half - змагання з екстремального триатлону, участь в яких беруть майже півсотні спортсменів з різних куточків України. Змагання включають три основні етапи: плавання, велогонка та біг. Учасники повинні продемонструвати не лише фізичну витривалість, а й стійкість та майстерність у кожній дисципліні. Траси, підготовлені організаторами, обіцяють бути цікавими та складними, пропонуючи спортсменам можливість випробувати свої сили на максимум.

15:23 01.06.2024

З Днем знань!

З Днем знань!

Сьогодні в усіх закладах освіти Колочавської громади пролунав останній дзвінок для 127 випускників 9 класів та 115 - 11 класів. У школах урочисте свято останнього дзвінка ознаменувало завершення навчального року та початок літніх канікул. Цей день став справжнім святом для учнів, вчителів та батьків, сповненим радості, хвилювання та надії на краще.

11:14 31.05.2024

До відома суб’єктів господарювання громади!!!

До відома суб’єктів господарювання громади!!!

Відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації від 06.02.2024 № 260 «Про запровадження формату онлайн зустрічей «Діалог влади та бізнесу» Закарпатська обласна державна адміністрація – обласна військова адміністрація запровадила щотижневі (щочетверга  з 15:00 до 17:00 год.) онлайн зустрічі «Діалог влади та бізнесу».

10:55 30.05.2024

В Колочавській громаді вшанували  пам'ять загиблих Героїв-односельчан

В Колочавській громаді вшанували пам'ять загиблих Героїв-односельчан

Щорічно, 23 травня, в Україні відзначають День Героїв - борців за свободу країни, починаючи від лицарів часів Київської Русі і до учасників Революції гідності, бійців АТО/ООС на Донбасі, захисників України.

15:01 21.05.2024

В Колочавській громаді відбулося урочисте завершення I-го етапу щорічної дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура")

В Колочавській громаді відбулося урочисте завершення I-го етапу щорічної дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура")

Сьогодні в Колочавській громаді відбулося урочисте завершення I-го етапу щорічної дитячо- юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура"),яка стала яскравою подією для всієї громади . Ця гра, спрямована на патріотичне виховання молоді, зібрала 74 учасники зі всіх закладів освіти громади,які протягом трьох днів таборування змагалися між собою.

14:13 19.05.2024

Всеукраїнська дитячо – юнацька військово – патріотична гра «Сокіл» («Джура»)

Всеукраїнська дитячо – юнацька військово – патріотична гра «Сокіл» («Джура»)

В умовах збройної агресії росії проти України патріотичне виховання молоді є надзвичайно важливим та актуальним. Всеукраїнська дитячо – юнацька військово – патріотична гра «Сокіл» («Джура») і є однією з системних форм позакласної роботи з військово-патріотичного та морально-етичного виховання учнівської молоді, важливим засобом формування патріотичної свідомості, спортивно-оздоровчої роботи.

14:31 17.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь