Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Актуальні Новини

Дата: від до Скинути

З Днем Української Державності!

З Днем Української Державності!

День української державності, який відзначається 15 липня, нагадує нам про тисячолітню історію нашої держави, про героїчні зусилля наших предків у боротьбі за незалежність і свободу. Свято символізує неперервність і спадкоємність державотворчих процесів, які почалися ще з часів Київської Русі та продовжуються до сьогодні.

12:28 15.07.2024

УВАГА!!! НЕБЕЗПЕЧНИЙ ЗЛІСНИЙ БУР’ЯН БОРЩІВНИК СОСНОВСЬКОГО!!!

УВАГА!!! НЕБЕЗПЕЧНИЙ ЗЛІСНИЙ БУР’ЯН БОРЩІВНИК СОСНОВСЬКОГО!!!

Борщівник Сосновського – це багаторічна рослина родини зонтичних з 2-річним циклом розвитку. Рослина в перші роки не видає пагона, росте в вигляді листя в кущі та збільшує кореневище, на 2-3 рік з’являється трубчатий пагін із декількома суцвіттями. Перецвівши, рослина гине. Скошена рослина, яка не відцвіла, дає пагін на наступний рік, і може жити протягом багатьох років допоки не відцвіте.

12:00 15.07.2024

Опитування  представників місцевого самоврядування

Опитування представників місцевого самоврядування

Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування в рамках здійснення відповідно до статті 14 Закону України «Про комітети Верховної Ради України» контрольної функції, що полягає, зокрема, в аналізі практики застосування законодавчих актів у діяльності державних органів, органів місцевого самоврядування, їх посадових осіб, підготовці та поданні відповідних висновків та рекомендацій на розгляд Верховної Ради України, проводить вивчення проблематики статусу депутатів місцевих рад. 

15:03 13.06.2024

Створення молодіжних рад в територіальних громадах

Створення молодіжних рад в територіальних громадах

Колочавська територіальна громада стала однією з десяти громад України, що отримала можливість активно включитися в програму «Створення молодіжних рад в територіальних громадах», що реалізується ULEAD з Європою / ULEAD with Europe. Ця ініціатива покликана залучити молодь до активної участі у житті громади, розвивати їх лідерські навички та сприяти реалізації їхніх ідей.

10:53 07.06.2024

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей у Колочавській територіальній громаді відбувся масштабний захід для маленьких жителів громади

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей у Колочавській територіальній громаді відбувся масштабний захід для маленьких жителів громади

Коли вони виростуть, то обов'язково оберуть одну з цих важливих професій. Але сьогодні маленьким мешканцям Колочавської громади було дуже складно визначитися хто їм подобається більше: пожежники, поліцейські чи медики. Усі ці професії викликають в дітей бурю емоцій та щиру повагу до праці фахівців екстрених служб.

11:43 03.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь