Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Актуальні Новини

Дата: від до Скинути

Управління СБ України в Закарпатській області повідомляє,  що  засуджено самопроголошеного «міністра оборони республіки підкарпатська русь», який закликав відокремити Закарпаття від України

Управління СБ України в Закарпатській області повідомляє, що засуджено самопроголошеного «міністра оборони республіки підкарпатська русь», який закликав відокремити Закарпаття від України

За матеріалами СБУ до 10 років тюрми засуджено самопроголошеного «міністра оборони республіки підкарпатська русь», який закликав відокремити Закарпаття від України В соціальних мережах він поширював дописи із закликами до порушення територіальної цілісності нашої держави. Зокрема, репостив заклики підготувати петицію стосовно «необхідності» відокремлення Закарпаття від України.

15:48 14.05.2024

Відсортоване сміття в Колочавській громаді заберуть безкоштовно!

Відсортоване сміття в Колочавській громаді заберуть безкоштовно!

  В Колочавській громаді відтепер безкоштовно забиратимуть відсортовані тверді побутові відходи. Для цього жителям громади потрібно лише правильно посортовувати вторсировину в різні пакети, міхи і в  зазначений день  винести на узбіччя. Щоб дізнатися коли забиратимуть відсортовані відходи, потрібно зареєструватися за номером телефону: 0986012571 або 0966114028 і вас повідомлять про дату вивозу твердих побутових відходів.

16:22 13.05.2024

12 травня - Міжнародний день здоров’я рослин

12 травня - Міжнародний день здоров’я рослин

    Спільнота Міжнародної конвенції із захисту рослин (МКЗР) відзначатиме 12 травня 2024 року Міжнародний день здоров’я рослин під гаслом: «Здоров’я рослин, безпечна торгівля та цифрові технології». Метою цього заходу є долучення громадськості до розуміння важливості дослідження та захисту рослин для розвитку сільського господарства, виробництва продуктів харчування та продукції рослинного походження, а також важливої ролі рослин у збереженні навколишнього природного середовища. Особлива увага звертається на ризики переміщення рослин та пов’язаних з ними шкідливих організмів при міжнародних подорожах та заохочення громадськості до відповідального поводження з імпортними рослинами та рослинними продуктами.

09:44 10.05.2024

    У День пам'яті та перемоги над нацизмом  у Колочавській  громаді вшанували пам'ять загиблих

    У День пам'яті та перемоги над нацизмом  у Колочавській  громаді вшанували пам'ять загиблих

 Сьогодні, 8 травня, в Україні відзначають  День пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років. Символом памʼяті про війну з 2014 року в Україні, як і в Європі, є мак памʼяті. Втрати українців у Другій світовій – близько 8 мільйонів осіб. З Колочавської громади загинув під час війни 91 житель села.

10:37 08.05.2024

Визначено переможців Конкурсу місцевих ініціатив!

Визначено переможців Конкурсу місцевих ініціатив!

Ще у лютому Колочавська сільська рада оголосила Конкурс місцевих ініціатив Колочавської територіальної громади. Двоє переможців якого отримали можливість виграти по 100 тис. грн. для реалізації проектної ідеї в межах громади. Свої ідеї на конкурс могли подавати громадські організації, благодійні фонди, ініціативні групи, працівники закладів освіти та культури. Основними пріоритетами конкурсу були:

15:36 07.05.2024

Співпраця з ULEAD з Європою / ULEAD with Europe

Співпраця з ULEAD з Європою / ULEAD with Europe

Колочавська територіальна громада стала однією з десяти громад України, що отримала можливість активно включитися в програму «Створення молодіжних рад в територіальних громадах», що реалізується ULEAD з Європою / ULEAD with Europe. Ця ініціатива покликана залучити молодь до активної участі у житті громади, розвивати їх лідерські навички та сприяти реалізації їхніх ідей.

10:40 01.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь