A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Актуальні Новини

Дата: від до Скинути

Оголошується  Конкурс місцевих ініціатив Колочавської громади!

Оголошується Конкурс місцевих ініціатив Колочавської громади!

Колочавська сільська рада оголошує Конкурс місцевих ініціатив Колочавської територіальної громади. Декілька переможців  конкурсу отримають до 100 тис. грн. для реалізації проектної ідеї в межах громади. Свої ідеї на конкурс можуть подавати громадські організації, благодійні фонди та ініціативні групи  лише з Колочавської громади (реалізація буде здійснюватиметься через комунальні заклади сільради) . 

11:49 20.02.2024

Поліцейські зустрілися з жителями Колочавської громади

Поліцейські зустрілися з жителями Колочавської громади

У четвер, 15 лютого в Колочавській громаді відбулася робоча зустріч начальника управління головної інспекції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковника поліції ДЬОРДЯЙ Володимиром Івановича з жителями та активістами громади.

15:31 16.02.2024

До уваги жителів Колочавської громади!

До уваги жителів Колочавської громади!

15 лютого 2024 року о 13.00 год. в приміщенні Колочавської сільської ради за адресою: с. Колочава, вул. Шевченка, буд. 78 Хустського району, запланована робоча зустріч мешканців громади та активу Колочавського територіального округу з начальником управління головної інспекції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області , полковником поліції ДЬОРДЯЙ Володимиром Івановичем.   

13:28 13.02.2024

Оновлення функціоналу порталу  „Допомога Закарпаття"

Оновлення функціоналу порталу „Допомога Закарпаття"

З метою забезпечення бізнесу необхідними трудовими ресурсами, зниження рівня безробіття серед місцевого населення та внутрішньо переміщених осіб та зниження рівня трудової міграції за межі України оновлено функціонал порталу „Допомога Закарпаття (https://dopomoha.carpathia.gov.ua/), а саме можливість створення "Кабінету роботодавця".

14:02 01.02.2024

Кіберполіція спільно з волонтерами створила новий проєкт «МРІЯ» для протидії російським окупантам у медіапросторі

Кіберполіція спільно з волонтерами створила новий проєкт «МРІЯ» для протидії російським окупантам у медіапросторі

Кіберполіція спільно з волонтерами створила новий проєкт «МРІЯ» для протидії російським окупантам у медіапросторі. MRIYA є соціальним проєктом, який об'єднує громадян державного та приватного секторів для протидії дезінформації та незаконному контенту, очищення інформаційного простору від російської пропаганди, знищення осередків незаконного поширення протиправного та забороненого контенту. Метою проєкту є покращення медіаграмотності українців та зменшення впливу пропаганди на суспільство. Цілі проєкту:

16:00 24.01.2024

Поліцейський громади звітував про пророблену роботу

Поліцейський громади звітував про пророблену роботу

     22 січня 2024 року поліцейський офіцер Колочавської територіальної громади Іван Лугош  прозвітував про результати проведеної роботи за 2023 рік, яка спрямована на забезпечення  безпеки та добробуту мешканців громади

19:41 22.01.2024

З Днем Соборності України!

З Днем Соборності України!

День соборності України відзначається 22 січня на пам'ять події 1919 року, коли Акт Злуки об'єднав Західну та Східну Україну в єдину державу. Це визначальне об'єднання відображало бажання українців жити в єдності та підтверджувало національну ідентичність.

14:00 22.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь