Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Позакласна та виховна робота

Обмін досвідом по впровадженню пілотного проекту МВС, МОНУ, Національної поліції України "Спеціаліст з безпечного освітнього середовища" на часі.

Обмін досвідом роботи по впровадженню пілотного проєкту МВС, МОНУ, Національної поліції України" Спеціаліст з безпечного освітнього середовища"на часі. Колеги, спеціалісти з БОС із Закарпаття, Тернопільщини, Харківщини, Одещини, Волині, Вінничини,Хмельниччини, Чернігівщини, Житомирщини, Сумщини поділилися ходом впровадження даного проєкту у своїх регіонах та громадах.

09:28 05.05.2023

Фахівці Хустського районного управління ГУ ДСНС у Закарпатській області та спеціаліст з безпеки освітнього середовища зустрілись з учнями Колочавського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1 та Колочавського ліцею.

В рамках реалізації проєкту «Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі» 3 травня фахівці Хустського районного управління ГУ ДСНС у Закарпатській області та спеціаліст з безпеки освітнього середовища зустрілись з учнями Колочавського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1 та Колочавського ліцею.

09:35 04.05.2023

2 травня в закладах загальної середньої освіти Колочавської територіальної громади пройшло навчання для дітей з надання першої долікарської допомоги у повсякденному житті

2 травня в закладах загальної середньої освіти Колочавської територіальної громади інструктор Червоного Хреста Іван Гавриль та спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі Віта Драч провели навчання для дітей з надання першої долікарської допомоги у повсякденному житті. Під час занять учні ознайомились із загальними принципами надання першої долікарської допомоги та правилами надання допомоги на практиці.       

09:44 02.05.2023

Продовжується реалізовувати проєкт " Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі"

 Продовжуємо реалізовувати проєкт "Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі" .                               Начальник сектору ювенальної превенції ГУНП в Закарпатській області Андрій Курта та головний спеціаліст відділу освіти, сім'ї, молоді, спорту та культури, спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі Колочавської територіальної громади Віта Драч зустрілися з учнями Колочавського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів #1.                                        Метою  зустрічі  було  обговорення  таких тем як: "Булінг ",  "Права й обов'язки учасників освітнього процесу" та "Поведінка під час перебування в закладі освіти та за його межами".

09:56 01.05.2023

До нас приїхав театр!

У п’ятницю, 28 квітня до Культурно-мистецького центру Колочавської сільської ради приїхали викладачі та студенти Академії культури і мистецтв Закарпатської обласної ради з театральною виставою – присвятою до 125-ї річниці з дня народження останнього опришка Карпат, колочавця Миколи Шугая.

12:03 29.04.2023

В Колочавському ЗЗСО I-III ступенів н.2 було проведено шкільний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

27 - 28 квітня в Колочавському ЗЗСО l- lllст.н.2 було проведено шкільний етап Всеукраїнської дитячо -юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл "("Джура").

10:09 28.04.2023

В Негровецькому закладі загальної середньої освіти I-III ступенів проведено бесіду "Булінг в школі, виявлення та профілактика насильства"

В рамках реалізації проєкту "Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі" головним спеціалістом відділу освіти, сім'ї, молоді, спорту та культури, спеціалістом з безпеки в освітньому середовищі Колочавської територіальної громади Вітою Драч було організовано зустріч - бесіду "Булінг в школі, виявлення та профілактика насильства" для учнів Негровецького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Василя Росохи з начальником сектору ювенальної превенції ГУНП в Закарпатській області Андрієм Куртою та інспектором сектору ювенальної превенції Хустського РУП ГУНП в Закарпатській області старшим лейтенантом поліції Юлією Воробок. 

10:01 28.04.2023

У Колочавській громаді впроваджується пілотний проєкт "Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі"

В рамках реалізації пілотного проєкту  «Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі» в Колочавській територіальній громаді відбулася робоча зустріч за участю сільського голови Василя Худинця,  начальниці відділу  освіти, сім'ї, молоді спорту та культури Ганни Ігнатишин, директорів  Колочавських закладів освіти  та представників ювенальної поліції. 

09:59 30.03.2023

З метою попередження булінгу в школах громади, з учнями проведено інформаційно-роз'яснювальну роботу

Інспектор сектору ювенальної превенції Хустського РУП ГУНП в Закарпатській області старший лейтенант поліції Воробок Юлія Василівна та спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі Драч Віта Іванівна провели в закладах освіти Колочавської територіальної громади бесіду з учнями 6-11 класів «Профілактика булінгу в учнівському середовищі».

11:41 29.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь