Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Позакласна та виховна робота

Інформаційно-просвітницька робота щодо захисту від сексуального насильства та сексуальної експлуатації

      Відповідно до листа департаменту освіти і науки Закарпатської облдержадміністрації «Про інформаційно-просвітницьку роботу щодо захисту від сексуального насильства та сексуальної експлуатації» від 11.02.2021 р. № 01-15/774, профілактики боулінгу в закладах загальної середньої освіти Колочавської територіальної громади протягом цього навчального року для здобувачів освіти були проведені наступні заходи:

12:02 18.02.2021

"Знай і люби свій рідний край!"

         На базі Колочавського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 проведено міжшкільну виставку-конкурс декоративно-ужиткового й образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

10:57 12.02.2021

В єдності – сила!

З нагоди відзначення Дня Соборності України у загальних закладах середньої освіти Колочавської сільської ради, а саме: Колочавському ЗЗСО №1, Колочавському ЗЗСО №2, Колочавському ЗЗСО, Горбівському ЗЗСО І-ІІ ст., Мерешорському ЗЗСО I-II ст., Негровецькому ЗЗСО учні під керівництвом вчителів провели ряд креативних тематичних заходів.

16:36 02.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь