Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Позакласна та виховна робота

Після зимових канікул на школярів Колочавського закладу загальної середньої освіти №1 чекатиме приємний сюрприз: до школи вони поїдуть на новому шкільному автобусі

Сьогодні в Ужгороді сільському голові Василю Худинцю та директору ЗЗСО №1 Михайлу Кию в урочистій обстановці вручили транспортний засіб голова Закарпатської ОДА Віктор Микита та голова Закарпатської ОР Володимир Чубірко. За словами очільників області, для закупівлі автобусів з державного бюджету виділили 42,5 млн грн. а частину коштів надали громади краю у вигляді співфінансування.

14:12 16.01.2023

Напередодні Старого Нового року, у відділі освіти, сім'ї, молоді , спорту та культури Колочавської сільської лунали Різдвяні колядки та вінчування від колядників і священнослужителя Спасо-Преображенського православного храму Ігоря Б

Сьогодні, напередодні Старого Нового року ,у відділі освіти, сім'ї, молоді , спорту та культури Колочавської сільської лунали Різдвяні колядки та вінчування від колядників і священнослужителя Спасо-Преображенського православного храму Ігоря Бембило з високогірного села Слобода , які прославляли народження Спасителя Ісуса Христа та вінчували мирного, доброго і щедрого Нового року.

14:15 11.01.2023

Щодо викладацької роботи керівників, їх заступників, педагогів-організаторів та інших працівників закладів та установ освіти

Щодо викладацької роботи керівників, їх заступників, педагогів-організаторів та інших працівників закладів та установ освіти, а також роботи за сумісництвом та її оплати – роз'яснення ЦК Профспілки працівників освіти і науки України за запитом Черкаської обласної організації профспілки.

14:21 05.01.2023

«Про методичні рекомендації щодо впровадження професійного стандарту «вихователь закладу дошкільної освіти», лист МОН № 1/15511-22 від 20 грудня 2022 року

«Про методичні рекомендації щодо впровадження професійного стандарту «вихователь закладу дошкільної освіти», лист МОН № 1/15511-22 від 20 грудня 2022 року.

14:23 26.12.2022

в Колочавській територіальній громаді започатковує благодійну Всеукраїнську безстрокову акцію «ЧАСТИНКА ТЕПЛА»

Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту та культури в Колочавській територіальній громаді започатковує благодійну Всеукраїнську безстрокову акцію «ЧАСТИНКА ТЕПЛА» для підтримки наших захисників, котрі боронять Україну, усіх нас, у надважких, як погодніх, так і морально-психологічних умовах.

14:37 25.12.2022

Зима – час чарівних свят, на які з нетерпінням очікують і діти, і дорослі.

Зима – час чарівних свят, на які з нетерпінням очікують і діти, і дорослі. І одне з них – День святого Миколая , це своєрідне підбиття підсумків: зважування добрих і поганих вчинків, здобутків у навчанні. Працівники відділу освіти за сприянням голови Колочавської сільської ради завітали з подарунками в кожний навчальний заклад дошкільної освіти та до учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти!

10:36 21.12.2022

Щиро вітаємо переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу робіт юних фотоаматорів "Моя Україно!

Щиро вітаємо переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу робіт юних фотоаматорів "Моя Україно!" в рамках реалізації Національної стратегії із створення безбар'єрного простору в Україні, які нагороджені такими дипломами:

10:43 14.12.2022

Вчителя трудового навчання Колочавського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1, нагородженно Подякою Міністерства освіти і науки України!

Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту та культури Колочавської сільської ради щиро вітає Олену Іванівну Боржавич, вчительку трудового навчання Колочавського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1, з Подякою Міністерства освіти і науки України!

10:38 12.12.2022

8 грудня заклади освіти Колочавської ТГ взяли участь в І етапі Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція»та «Український сувенір»

8 грудня заклади освіти Колочавської ТГ взяли участь в І етапі Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція» та «Український сувенір»

10:47 11.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь