Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Позакласна та виховна робота

Відбулось засідання міжшкільного методоб'єднання на базі Колочавського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2

Другого листопада на базі Колочавського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 пройшло засідання міжшкільного методоб'єднання вчителів природничо - математичного циклу Колочавської ТГ.

10:24 02.11.2021

У Колочавських ЗЗСО пройшли урочисті заходи, присвячені до Дня захисника й захисниці України та Дня українського козацтва

Напередодні  Покрови  Пресвятої  Богородиці,  13 жовтня  2021 року  в усіх закладах загальної середської освіти Колочавської територіальної громади пройшли урочисті заходи, присвячені до Дня захисника й захисниці України та Дня українського козацтва.

09:57 19.10.2021

1 червня - День захисту дітей!

Щороку, в перший день літа, відзначається Міжнародний день захисту дітей. Сім'я і дитина - це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру. Турбота про дітей, усвідомлення пріоритетності їх інтересів над інтересами дорослих мають стати філософією нашого життя. Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні! Наснаги і мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей.

12:00 01.06.2021

У Колочавських закладах загальної середньої освіти відзначили День Європи

День Європи -  це день загальних цінностей і загальної історії всіх націй континенту. Свято відзначається в Україні на державному рівні з 2003 року у третю суботу травня. У цей день традиційно проходить багато різних тематичних заходів по всій Україні. В закладах загальної середньої освіти Колочавської ТГ також організовано та  проведено численні тематичні заходи з метою відзначення Дня Європи.

15:48 24.05.2021

В Колочавських ЗЗСО  відзначили День пам’яті та примирення і 76-річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

З метою відзначення  Дня пам’яті та примирення і 76-річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, в  Колочавських ЗЗСО організовано та  проведено ряд заходів.

16:29 14.05.2021

Фестиваль-виставка «Воскресни, писанко!».

          Днями в Колочаві відбувся фестиваль-конкурс «Воскресни, писанко!». Метою та завданням конкурсу якого було  розвиток творчих здібностей дітей та молоді, залучення дітей до  вивчення звичаїв українського народу у сфері декоративно-ужиткового мистецтва на прикладі писанкарства, виховання національно-патріотичних почуттів тощо. Конкурс організовував і проводив відділ освіти, сім´ї, молоді, спорту та культури Колочавської сільської ради.

13:34 30.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь