A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Позакласна та виховна робота

З 13 по 15 березня 2024 року відбувся обласний тренінг - вишколу з організації Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»  ("Джура")

З 13 по 15 березня 2024 року відбувся обласний тренінг - вишколу з організації Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»  ("Джура"). Учасником тренінгу була Штаєр В. В., головний спеціаліст відділу освіти, сім'ї, молоді, спорту та культури Колочавської сільської ради.

13:24 18.03.2024

З вірою в Перемогу!

    У Колочавській громаді пройшов територіальний етап конкурсу писанкарства «Великодні писанки» -на тему: «З вірою в Перемогу». У конкурсі брали участь всі заклади освіти громади. Учасники конкурсу виявили креативність та майстерність у виготовленні робіт. Кожна робота по-своєму цікава та оригінальна, зроблена з любов’ю та натхненням.

11:29 18.03.2024

85 - річниця проголошення Незалежності Карпатської України

Сьогодні біля меморіального комплексу «Красне поле» поблизу міста Хуста пройшли урочистості, присвячені 85 річниці проголошення Незалежності Карпатської України. Участь в заході взяли представники Колочавської громади: сільський голова Василь Худинець та курінь їм. В. Пойди рою Всеукраїнської дитячо-юнацької військово- патріотичної гри «Сокіл» (Джура) Негровецького ЗЗСО ім. В. Росохи під керівництвом вчителя Захисту України Івана Васильовича Яреми.

13:19 15.03.2024

Види правопорушень та злочинів, відповідальність за їх вчинення

Сьогодні, 28 лютого інспектор СЮП ВП Хустського РУП в Закарпатській області Кинч Аліна Юріївна , поліцейський офіцер громади та спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі Колочавської території громади зустрілись з учасниками освітнього процесу двох закладів освіти громади.

09:43 28.02.2024

Безпечне освітнє середовище

Сьогодні , 26 лютого Спеціалісти із безпеки в освітньому середовищі із різних громад України, учасники Проєкту «Спеціаліст із безпеки в освітньому середовищі», зустрілися на черговій онлайн-нараді.

09:47 26.02.2024

Відбувся черговий етап шкільної спартакіади серед учнів 5 - 9 класів з тенісу

В Колочавській територіальній громаді пройшов черговий етап шкільної спартакіади серед учнів 5 - 9 класів з тенісу за сприяння обласного центру фізичного здоров'я населення "СПОРТ ДЛЯ ВСІХ" та відділу освіти сім'ї, молоді, спорту та культури Колочавської сільської ради.

14:38 24.02.2024

21 лютого – Міжнародний день рідної мови!

На базі КУ «Центру надання культурних послуг» в бібліотеці до Міжнародного дня рідної мови відбувся поетичний марафон «Єднаймося в мові». В якому взяли участь працівники бібліотеки спільно з шкільними бібліотекарями та учнями закладів загальної середньої освіти Колочавської територіальної громади.

15:00 21.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь