Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Культурні заходи

22 січня - День Соборності!

Двадцяте століття залишило нам у спадок вирішальні події минулого, які віддаляючись, не втрачають своєї значущості та актуальності. Ми повинні знати, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети - побудови духовно багатої, вільної та демократичної України.

11:24 23.01.2022

Заняття ритмікою допомагають дітям розвиватися

З давніх-давен та по теперішній час ритмічні рухи під відповідну музику, успішно використовуються у процесі всебічного виховання дітей, також подібні заняття додають дітям фізичного та духовного здоров'я.

11:33 17.01.2022

Системою розвитку діток є сприяння становленню творчої особистості дитини

Пріоритетною системою розвитку діток є сприяння становленню творчої особистості дитини. У цьому плані особливе місце належить гуртковим роботам, де діти працюють за своїми власними інтересами.

11:50 13.01.2022

З Різдвом Христовим!

Всіх щиро вітаємо з святою вечерею і з Різдвом Христовим!!! Здоров'я всім міцного,щастя, взаєморозуміння та Божої благодаті!!!

12:00 06.01.2022

Центр культурних послуг Колочавської ТГ провів "Андріївські вечорниці"

Працівники Центру культурних послуг Колочавської сільської ради, що діє на базі Культурно-мистецького  центру ,разом з місцевим аматорським колективом талановито відтворили старовинну традицію колочавських вечорниць.

09:30 13.12.2021

В Центрі культурних послуг КСР розпочався святковим концертом на честь святкування Дня Збройних сил України та відзначення Дня органів місцевого самоврядування

Вчора,7 грудня, робочий день в Центрі культурних послуг КСР розпочався святковим концертом та морем позитивних емоцій.Свято відбулося на честь святкування Дня Збройних сил України та відзначення Дня органів місцевого самоврядування.

14:28 08.12.2021

Проведено культурно-освітній захід,на честь відзначення 70-річчя з дня народження Назарія Яремчука

Назарій Яремчук – артист, завдяки якому ми пам'ятаємо про ансамбль "Смерічка", співаємо легендарну "Червону руту" та "Стожари". Певно кожен бодай раз чув "Родину" та "Я піду в далекі гори". Останню ж пісню "білим" голосом заспівала Квітка Цісик.

14:20 01.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь