Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Культурні заходи

22 січня - День Соборності!

Двадцяте століття залишило нам у спадок вирішальні події минулого, які віддаляючись, не втрачають своєї значущості та актуальності. Ми повинні знати, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети - побудови духовно багатої, вільної та демократичної України.

11:24 23.01.2022

Заняття ритмікою допомагають дітям розвиватися

З давніх-давен та по теперішній час ритмічні рухи під відповідну музику, успішно використовуються у процесі всебічного виховання дітей, також подібні заняття додають дітям фізичного та духовного здоров'я.

11:33 17.01.2022

Системою розвитку діток є сприяння становленню творчої особистості дитини

Пріоритетною системою розвитку діток є сприяння становленню творчої особистості дитини. У цьому плані особливе місце належить гуртковим роботам, де діти працюють за своїми власними інтересами.

11:50 13.01.2022

З Різдвом Христовим!

Всіх щиро вітаємо з святою вечерею і з Різдвом Христовим!!! Здоров'я всім міцного,щастя, взаєморозуміння та Божої благодаті!!!

12:00 06.01.2022

Центр культурних послуг Колочавської ТГ провів "Андріївські вечорниці"

Працівники Центру культурних послуг Колочавської сільської ради, що діє на базі Культурно-мистецького  центру ,разом з місцевим аматорським колективом талановито відтворили старовинну традицію колочавських вечорниць.

09:30 13.12.2021

В Центрі культурних послуг КСР розпочався святковим концертом на честь святкування Дня Збройних сил України та відзначення Дня органів місцевого самоврядування

Вчора,7 грудня, робочий день в Центрі культурних послуг КСР розпочався святковим концертом та морем позитивних емоцій.Свято відбулося на честь святкування Дня Збройних сил України та відзначення Дня органів місцевого самоврядування.

14:28 08.12.2021

Проведено культурно-освітній захід,на честь відзначення 70-річчя з дня народження Назарія Яремчука

Назарій Яремчук – артист, завдяки якому ми пам'ятаємо про ансамбль "Смерічка", співаємо легендарну "Червону руту" та "Стожари". Певно кожен бодай раз чув "Родину" та "Я піду в далекі гори". Останню ж пісню "білим" голосом заспівала Квітка Цісик.

14:20 01.12.2021

Україна пам'ятає!

Багато трагедій пережив український народ, але жахливішого лиха, як Голодомор 1932-1933 років, історія не знає. Голодомор – одна з найстрашніших катастроф в історії людства.

14:33 25.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь