A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Актуальні Новини

Дата: від до Скинути

“ДОВІДКА ІНФО”: ЯК РОЗПІЗНАТИ ТА ВБЕРЕГТИСЯ?

“ДОВІДКА ІНФО”: ЯК РОЗПІЗНАТИ ТА ВБЕРЕГТИСЯ?

Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки “Довідка.Інфо” проводить інформаційну кампанію направлену на інформування населення щодо основ кібербезпеки, протимінної безпеки та алгоритму відшкодування коштів за зруйноване чи пошкоджене майно.

15:47 15.11.2023

ДО УВАГИ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ!

ДО УВАГИ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ!

Порядок заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжної інструкції під час сплати (стягнення) податків, зборів, митних, інших платежів, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, внесення авансових платежів (передоплати), грошової застави, а також у разі їх повернення

10:27 14.11.2023

Представники Стрілківською територіальної громади відвідали Колочавську громаду

Представники Стрілківською територіальної громади відвідали Колочавську громаду

Представники Стрілківська територіальна громада на чолі з сільським головою Миколою Дроздем відвідали Колочавську громаду. Поїздка була націлена на обмін досвідом у сфері розвитку туризму. Обмін знаннями та практиками між двома гірськими громадами може сприяти покращенню інфраструктури та спонукати до нових подорожей в обох регіонах.

09:10 12.11.2023

Сьогодні на Закарпатті оголошено триденну жалобу за загиблими воїнами 128-ї ОГШБр

Сьогодні на Закарпатті оголошено триденну жалобу за загиблими воїнами 128-ї ОГШБр

На території області в храмах усіх конфесій у ці дні одночасно служать молебні за полеглими бійцями, приспустили прапори України на адміністративних будівлях органів державної влади, держпідприємствах, установах і організаціях, у військових частинах.

13:03 06.11.2023

В Колочаві встановлюють спортивний маданчик!

В Колочаві встановлюють спортивний маданчик!

  У Колочавській громаді  розпочалися роботи по встановленню дитячого спортивного майданчика на території найбільшого навчального закладу в громаді – Колочавського ЗЗСО№1. Місце вибрано не випадково, адже  результати дослідження думки мешканців громади показали, що 35,9 % опитаних проголосували за облаштування спортивного майданчика саме на базі Колочавського ЗЗСО № 1.  Майданчик встановлює Колочавська сільська рада за грантові  кошти, які надала громаді Міжнародна організація з Міграції (МОМ) в рамках проекту  «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад». Проект втілюється МОМ в партнерстві з «Західноукраїнським ресурсним центром» та фінансується Посольством Канади.

13:49 02.11.2023

Чаювання у сільського голови

Чаювання у сільського голови

Соціальна активність та участь молоді в громадському житті завжди є важливим аспектом розвитку суспільства. Сьогодні учні 9-го класу Колочавського ліцею під керівництвом своїх наставників взяли участь в заході, який став надзвичайно цікавим і пізнавальним для них. Їх чаювання в голови Колочавської ТГ Василя Худинця виявилося важливою ланкою в зміцненні зв'язків між молоддю та органами місцевого самоврядування.

15:26 20.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь