Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Позакласна та виховна робота

У Колочавських закладах загальної середньої освіти відзначили День Європи

День Європи -  це день загальних цінностей і загальної історії всіх націй континенту. Свято відзначається в Україні на державному рівні з 2003 року у третю суботу травня. У цей день традиційно проходить багато різних тематичних заходів по всій Україні. В закладах загальної середньої освіти Колочавської ТГ також організовано та  проведено численні тематичні заходи з метою відзначення Дня Європи.

15:48 24.05.2021

В Колочавських ЗЗСО  відзначили День пам’яті та примирення і 76-річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

З метою відзначення  Дня пам’яті та примирення і 76-річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, в  Колочавських ЗЗСО організовано та  проведено ряд заходів.

16:29 14.05.2021

Фестиваль-виставка «Воскресни, писанко!».

          Днями в Колочаві відбувся фестиваль-конкурс «Воскресни, писанко!». Метою та завданням конкурсу якого було  розвиток творчих здібностей дітей та молоді, залучення дітей до  вивчення звичаїв українського народу у сфері декоративно-ужиткового мистецтва на прикладі писанкарства, виховання національно-патріотичних почуттів тощо. Конкурс організовував і проводив відділ освіти, сім´ї, молоді, спорту та культури Колочавської сільської ради.

13:34 30.04.2021

Колочавській територіальній громаді - чисте довкілля!

Благоустрій та озеленення територій сьогодні, 23 квітня провели колективи Негровецького ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. В.Росохи та Колочавського дошкільного навчального закладу №4. Таким чином вони долучилися до екологічної акції «Закарпаттю - чисте довкілля» та місячника «Чисті узбіччя».

16:25 23.04.2021

У Колочавських закладах освіти пройшла екологічна акція до Дня довкілля

В рамках  відзначення Дня довкілля, акції «Закарпаттю - чисте  довкілля» та  місячника «Чисті узбіччя»,  Колочавський ЗЗСО І-ІІІ ст. №1, Колочавський ЗЗСО І-ІІІ ст. №2, Колочавський ЗЗСО, Горбівський ЗЗСО І-ІІ ст., Мерешорський ЗЗСО І- ІІ ст. та Колочавські дошкільні навчальні заклади провели благоустрій та озеленення територій.

18:00 21.04.2021

Герої не вмирають!

З метою  вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті  Героїв Небесної Сотні в  загальних закладах середньої освіти Колочавської  територіальної громади організовано та  проведено ряд заходів. 

16:05 26.02.2021

26 лютого- День кримського спротиву російській окупації

 26 лютого 2014 року у місті Сімферополі відбувся масовий мітинг кримських татар і проукраїнських активістів на підтримку територіальної цілісності України. Того дня біля будівлі кримського парламенту з ініціативи Меджлісу зібралося близько 12 тис. кримських татар, які  тримали у руках свої національні прапори та прапори України. 

12:25 26.02.2021

Відзначили 150 років з дня народження Лесі Українки

25 лютого 2021 року виповнилося  150 років від дня народження Лесі Українки – видатної української письменниці, громадської діячки, однієї з центральних постатей національної культури. Леся Українка — одна з найвизначніших постатей в історії української літератури, адже після  себе вона залишила великий літературний доробок - вражаючі поеми, прозові твори, вірші, публіцистичні статті, переклади світової класики. У Колочавських ЗЗСО пройшли тематичні заняття та заходи присячені видатній українці. 

10:00 26.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь