Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Позакласна та виховна робота

Опитування молоді Закарпаття

     Молодіжна рада при Закарпатській ОВА проводить опитування щодо реалізації молодіжної політики в громадах, потреби й проблемні питання, які турбують молодь, задля напрацювань з метою покращення ситуації.

11:04 12.10.2023

З Днем Захисника України!

Сьогодні вітаємо усіх військовослужбовців України та нашої Колочавськоі ТГ .Велике ВАМ спасибі! Ви наші захисники, опора держави!Спокій наших будинків, спокій близьких у ваших надійних, сильних руках. Прийміть вітання з найкращими побажаннями: добра, світлого настрою, професійних успіхів у вашій не легкій справі ! Бажаємо Вам успіхів у всіх справах нехай озброєння буде потужним, але щоби не довелося ним користуватися. Миру та добра, щастя та процвітання.

14:07 01.10.2023

Безпека дітей – це відповідальність кожного з нас!

В рамках «Тижня безпеки дорожнього руху» в Колочавському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 старший інспектор відділу ювенальної превенції Хустського РУП ГУНП в Закарпатській області Аліна Кинч, поліцейський офіцер громади та спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі Колочавської ТГ нагадали дітям про правила дорожнього руху, необхідність користування у темний час доби світловідбивними елементами на одязі, а також пояснили поняття булінгу і як йому протидіяти.

14:01 01.10.2023

Хустські рятувальники спільно зі спеціалістом з безпеки в освітньому середовищі Колочавської ТГ нагадали правила безпеки, розповіли, як діяти у разі надзвичайної ситуації

Хустські рятувальники спільно зі спеціалістом з безпеки в освітньому середовищі Колочавської ТГ зустрілись з командами ДЮРП Колочавських закладів освіти.

13:55 29.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь