Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Позакласна та виховна робота

Навчальні заклади Колочавської  громади отримали гуманітарну (благодійну) допомогу від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ)

Колочавський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1, Негровецький ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Василя Росохи, Горбівська гімназія Колочавської  громади отримали гуманітарну (благодійну) допомогу від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Це - два набори Школа в коробці, три набори для відпочинку, 42 світловідбивні браслети та 14 листівок ЮНІСЕФ. Проєкт реалізує Tech StartUp School за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

10:26 07.09.2023

4 вересня футбольна школа "Боржава" провела відкрите заняття з футболу для учасників освітнього процесу Колочавської територіальної громади

4 вересня футбольна школа "Боржава" провела відкрите заняття з футболу для учасників освітнього процесу Колочавської територіальної громади.

11:59 06.09.2023

30 серпня відбувся тренінг з питань подолання освітніх втрат в освітньому процесі у 2023/2024 навчальному році

Заступники керівників закладів загальної середньої освіти Колочавської громади взяли участь в тренінгу з питань подолання освітніх втрат в освітньому процесі у 2023/2024 навчальному році. Організатор заходу - департамент освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації - обласної військової адміністрації. Тренінг пройшов напередодні початку нового навчального року - 30 сепрня. З Колочавської громади участь в навчанні взяли заступник директора з навчально - виховної роботи Колочавського ліцею Столець Людмила Михайлівна та заступник директора з навчально-виховної роботи Мерешорської гімназії Мішурова Світлана Дмитрівна.

14:00 30.08.2023

Відзначено переможців обласного конкурсу «Малюнок, вірш, лист до мами»

Керівництво департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОВА відзначило переможців обласного конкурсу «Малюнок, вірш, лист до мами» грошовими преміями та заохоченнями (від 1 тис. до 3 тис. грн), а також нагородило їхніх педагогів почесними грамотами підрозділу. Щиро вітаємо учасників конкурсу -  Горбівську гімназію Колочавської громади, а саме  - ученицю 7 класу Крегул Кіру Юріївну і вчительку ураїнської мови та літератури Рущак Юлену Юріївну.

14:18 29.08.2023

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

В  День пам'яті загиблих захисників України, 29 серпня 2023 року, у  Негровецькому закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Василя Росохи Колочавської сільської ради відкрили меморіальну дошку на честь загиблого Героя, воїна-захисника, старшого лейтенанта, командира протитанкового взводу 128-ої окремої гірсько -штурмової Закарпатської бригади МИКОЛИ ЯРЕМИ, який загинув 18 грудня 2022 року. Почесне право відкрити меморіальну дошку було надано родині загиблого захисника.

12:50 29.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь