Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Заходи

З Днем Української Державності!

День Української Державності — державне свято, що відзначається щороку в Україні 28 липня, у День хрещення Київської Русі — України.

11:19 28.07.2023

Адаптації і модифікації освітнього процесу в закладах дошкільної та загальної середньої освіти

Колектив КУ «Колочавського ІРЦ» висловлює щиру подяку Dmitriy Prasol і всім авторам методичного посібника «Адаптації і модифікації освітнього процесу в закладах дошкільної та загальної середньої освіти». Це мега збірка необхідної інформації. Весь матеріал подано у дуже зручному форматі, багато ілюстрацій і таблиць.

11:21 23.07.2023

нформація для батьків дітей з особливими освітніми потребами стосовно звернення до фахівців ІРЦ

Прийти на консультацію до фахівців ІРЦ батьки можуть за власним бажанням, якщо непокояться за свою дитину (бачать і розуміють, що їх дитина відрізняється за рівнем розвитку чи поведінкою від інших дітей).

11:26 25.05.2023

Тиждень безпеки дорожнього руху

В рамках Тижня безпеки дорожнього руху фахівці(консультанти) КУ «Колочавський ІРЦ» разом з дітьми провели бесіди та корекційно-розвиткові заняття на тему «Безпека на дорогах, правила дорожнього руху». На заняттях діти ознайомилися з основними правилами дорожнього руху, дізналися про різновиди дорожніх знаків та виконували тематичні завдання. Робота була проведена для розширення раніше здобутих знань, виховання бажання бути в безпеці та попередження дитячих травм на дорозі.

11:35 19.05.2023

Мама – найдорожча розкіш у світі!

За будь-якого часу, мирного чи воєнного, діти різного віку вітають своїх мам та дарують їм подарунки. Адже День матері - це день, коли варто провести час із мамою та подякувати їй за все.

13:59 14.05.2023

5 травня — Міжнародний день боротьби за права осіб з інвалідністю

Свою історію ця дата веде з 1992 року, коли 5 травня люди з обмеженими можливостями одночасно в 17 європейських країнах провели день боротьби за дотримання рівних прав інвалідів і проти дискримінації людей з фізичними, психічними або сенсорними обмеженнями. Відтоді подібні заходи стали традиційними і також проводяться 5 травня.

14:03 05.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь