Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Заходи

нформація для батьків дітей з особливими освітніми потребами стосовно звернення до фахівців ІРЦ

Прийти на консультацію до фахівців ІРЦ батьки можуть за власним бажанням, якщо непокояться за свою дитину (бачать і розуміють, що їх дитина відрізняється за рівнем розвитку чи поведінкою від інших дітей).

11:26 25.05.2023

Тиждень безпеки дорожнього руху

В рамках Тижня безпеки дорожнього руху фахівці(консультанти) КУ «Колочавський ІРЦ» разом з дітьми провели бесіди та корекційно-розвиткові заняття на тему «Безпека на дорогах, правила дорожнього руху». На заняттях діти ознайомилися з основними правилами дорожнього руху, дізналися про різновиди дорожніх знаків та виконували тематичні завдання. Робота була проведена для розширення раніше здобутих знань, виховання бажання бути в безпеці та попередження дитячих травм на дорозі.

11:35 19.05.2023

Мама – найдорожча розкіш у світі!

За будь-якого часу, мирного чи воєнного, діти різного віку вітають своїх мам та дарують їм подарунки. Адже День матері - це день, коли варто провести час із мамою та подякувати їй за все.

13:59 14.05.2023

5 травня — Міжнародний день боротьби за права осіб з інвалідністю

Свою історію ця дата веде з 1992 року, коли 5 травня люди з обмеженими можливостями одночасно в 17 європейських країнах провели день боротьби за дотримання рівних прав інвалідів і проти дискримінації людей з фізичними, психічними або сенсорними обмеженнями. Відтоді подібні заходи стали традиційними і також проводяться 5 травня.

14:03 05.05.2023

2 квітня – Всесвітній день поширення інформації про аутизм

РАС - це скорочення від "розлад аутистичного спектра", що є групою розладів, пов'язаних зі складними проблемами в комунікації та соціальних взаємодіях, обмеженими інтересами та поведінкою зі стереотипами.

14:30 02.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь