A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Актуальні Новини

Дата: від до Скинути

У річку Теребля в адміністративних межах Колочавської територіальної громади було випущено понад 6000 цьоголіток дунайського лосося.

У річку Теребля в адміністративних межах Колочавської територіальної громади 25 вересня було випущено понад 6000 цьоголіток дунайського лосося з метою відтворення водних біоресурсів.

09:08 26.09.2023

Працівники Колочавської сільської ради взяли участь в тренінгу з покращення навичок написання грантів та бюджетування, який 21-22 вересня відбувся в Ужгороді.

Під час тренінгу команда Колочавської громади здобула важливі навички та знання, які допоможуть ефективніше писати гранти та розробляти бюджети для майбутніх проектів нашої громади.

09:52 24.09.2023

Миру тобі, моя Україно!

Сьогодні, 21 вересня 2023 року в усьому світі відзначається Міжнародний день миру. Свято було засновано Генеральною Асамблеєю ООН у 1981 році з метою закликати до припинення військових дій і пропаганди миру та ненасилля. Нехай у цей день на нашій Україні запанує спокій і злагода, щоб ніколи не чується звук вибухів і не летять кулі.В такий тяжкий час для нашої країни, у нас триває боротьба за життя та мир.

09:39 21.09.2023

Партнерство заради розвитку

В Культурно-мистецькому центрі вчора Колочавська сільська рада уклала меморандум про співпрацю з закладом вищої освіти Київським університетом права Національної академії наук України. Партнерство буде стосуватися сфер розвитку освітньої та інформаційної діяльності, культури, мистецтва, підтримки самодіяльної творчості, спорту. Зокрема, співпраця в реалізації проектів із залученням закладів освіти Колочавської громади; залучення студентської молоді до участі у громадському житті і розвитку Колочавської ТГ; сприяння розвитку здібностей і обдарувань молоді, формуванню інтелектуального потенціалу нації; сприяння в реалізації молодіжних ініціатив та молодіжних громадських проектів тощо.

11:15 19.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь