Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Заходи

19 травня- Всесвітній день вишиванки!

Вишиванка — генетичний код українців. Символ віри, надії, любові. Символ сміливості, боротьби та перемог. Вишиванка єднає українців та друзів України по всьому світу. Вишиванка — духовна броня українців.

15:12 19.05.2022

Вправи для шиї і плечей

Віршований супровід підказує зміст рухів, задає темп і створює емоційний настрій. Кожен рух необхідно повторити 4-8 разів, виконуючи його повільно, плавно, легко, із задоволенням і обов'язково з посмішкою!

15:16 18.05.2022

Дрібна моторика рук

Продовжуємо розвивати дрібну моторику з новими та цікавими завданнями

15:19 16.05.2022

ІГРИ НА РОЗВИТОК ЗОРОВОЇ ТА СЛУХОВОЇ ФУНКЦІЇ ДИТИНИ

У період до трьох років особливу увагу батьки надають розвитку своєї дитинки. І не дарма. Адже в цей час малюк отримує 70% інформації. Тому дуже важливо зробити добірку ігор, за допомогою яких він набуватиме необхідних йому знань. А, як відомо, гра – це провідна діяльність дитини. Пропонуємо деякі з них.

15:22 12.05.2022

Як розпланувати день та чим зайняти дітей?

Важливо дотримуватись розпорядку дня: чищення зубів, зарядка, прогулянка (якщо це можливо), денний сон та інші звичні для дитини ритуали повинні бути щодня. Дуже важливими є спільні прийоми їжі. Графік потрібен, щоб дитина мала певні межі, в яких вона буде більш організованою. Так і батьки встигатимуть більше, і малеча отримуватиме достатньо уваги.

10:00 11.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь