Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Актуальні Новини

Дата: від до Скинути

Шановні жителі Колочавської територіальної громади!

Шановні жителі Колочавської територіальної громади!

Наступного тижня на території нашої громади Колочавська сільська рада починає вивіз сміття. Тверді побутові відходи чотири рази на місяць буде вивозити придбаний сміттєвоз. Про графік вивозу днями буде повідомлено додатково.

12:36 19.04.2021

Не словом, а ділом: працівники Колочавської сільської ради гуртом прибрали зони відпочинку

Не словом, а ділом: працівники Колочавської сільської ради гуртом прибрали зони відпочинку

Територія навколо Колочавського мінерального джерела, (у народі боркут) дуже популярне місце для відпочинку молоді, туристів, адже розташоване воно біля річки Теребля, під лісом, віддалене від житлових будинків. Тай смачний боркут люблять пити всі. Недавно місцеві активісти зробили новий гарний міст до джерела, що полегшило доступ до нього. Та,  відпочиваючи  тут, відвідувачі, на жаль, залишають чимало сміття. Лежать тверді побутові відходи і на берегах річки Теребля, яка протікає поруч.

17:50 13.04.2021

Відбудеться українсько-угорський бізнес-форум в рамках програми Hungarian-Ukrainian Online Business Day 2021.

Відбудеться українсько-угорський бізнес-форум в рамках програми Hungarian-Ukrainian Online Business Day 2021.

Державна установа «Офіс з просування» у партнерстві з Угорським агентством сприяння експорту (Hungarian Export Promotion  Agency) при Міністерстві зовнішньої економіки і закордонних справ Угорщини спільно з Радою експортерів та інвесторів при міністерстві закордонних справ України, а також Посольством України в Угорщині за підтримки Еnterprise Еurоре Netvork запрошує українських експортерів та імпортерів взяти участь 16 квітня 2021 року в Українсько-угорському бізнес-форумі та бізнес-зустрічах в рамках Hungarian-Ukrainian Online Business Day 2021.

11:00 08.04.2021

Відбудеться 33-я Міжнародна агропромислова виставка «АГРО – 2021»

Відбудеться 33-я Міжнародна агропромислова виставка «АГРО – 2021»

З 08 по 11 червня 2021 року відбудеться 33-я Міжнародна агропромислова виставка «АГРО – 2021», до участі в якій запрошуються сільськогосподарські підприємства області, в тому числі і Колочавської територіальної громади. Захід відбудеться на головній державній виставковій арені НК «Експортер України» за адресою: м. Київ, пр-т Академіка Глушкова, 1 (ВДНГ).

14:56 07.04.2021

Разом зробимо Колочаву чистою!

Разом зробимо Колочаву чистою!

Навесні, коли сніговий покрив сповзає з землі, показується й найболючіша проблема не лише села Колочава, але й багатьох інших населених пунктів – сміття. Організувати суботник і прибрати сміття не складно, проблема - куди дівати зібране?  Після довгих років наполегливих пошуків шляхів вирішення сміттєвої проблеми Колочавською сільською радою, вихід знайшли завдяки виграному проєкту «Заходи з запровадження сортування та утилізації сміття в природно-заповідних зонах Карпат» Міністерства розвитку громад та територій України.

14:17 07.04.2021

За  тиждень 70 жителів Колочавської ТГ вакцинувалися проти коронавірусу

За тиждень 70 жителів Колочавської ТГ вакцинувалися проти коронавірусу

У понеділок, 22 березня в Колочавській амбулаторії загальної практики сімейної медицини стартувала вакцинація від коронавірусу. В першу чергу вакцинували всіх медичних працівників. І хоча в перший день вакцинації люди ще боялися, то вже вкінці тижня охочі вакцинуватися ставали в чергу.

15:04 02.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь