A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Актуальні Новини

Дата: від до Скинути

Кожній громаді потрібен проєктний менеджер

Кожній громаді потрібен проєктний менеджер

Проєкти - це один з найкращих  способів  для громад вирішити локальні проблеми у різних сферах. Та  фахових проєктних  менеджерів  у новостворених громадах бракує. Відтак, Закарпатська обласна рада спільно з агенціями регіонального розвитку Закарпатської області  започаткувала цикл навчань із проєктного менеджменту задля підвищення спроможності територіальних громад до розробки проєктів розвитку. До таких навчань залучені експерти, що мають досвід розробки та реалізації проєктів і програм за кошти місцевих та державного бюджету, міжнародних програм. У  Хусті 18 лютого такі навчання пройшли для представників територіальних громад району, участі в яких взяли і працівники Колочавської сільської ради.

11:15 19.02.2021

Відбулося друге засідання виконавчого комітету Колочавської сільської ради.

Відбулося друге засідання виконавчого комітету Колочавської сільської ради.

15  лютого 2021 року відбулося друге засідання виконавчого комітету Колочавської сільської ради. Під час засідання виконкому  було розглянуто і прийнято ряд важливих для функціонування громади рішень.

09:55 16.02.2021

Робота в Ізраїлі!

Робота в Ізраїлі!

До відома жителів Колочавської ОТГ, які мають намір працевлаштуватися до Держави Ізраїль!!!

16:00 10.02.2021

Послуги центру зайнятості  стануть доступними в ОТГ

Послуги центру зайнятості стануть доступними в ОТГ

    У зв’язку з останніми реформами в системі організації роботи органів державної влади та місцевого самоврядування, виникла термінова потреба покращити доступність послуг центрів зайнятості для жителів новостворених територіальних громад. З метою реалізації вказаного завдання, цими днями відбулися робочі зустрічі директора Міжгірської районної філії Закарпатського обласного центру зайнятості Ігоря Казибріда з очільниками Колочавської територіальної громади Василем Худинцем та Синевирської територіальної громади Іваном Чупом.

14:52 10.02.2021

Працівники Колочавської сільської ради ознайомили учнів з роботою ЦНАПу

Працівники Колочавської сільської ради ознайомили учнів з роботою ЦНАПу

Учні старших класів Колочавського закладу загальної середньої освіти  І-ІІІ ст. №1 побували на екскурсії в Центрі надання адміністративних послуг Колочавської сільської ради (ЦНАП), що створений в рамках програми  «U-lead з Європою».

15:54 27.01.2021

22 січня – День соборності України!

22 січня – День соборності України!

День соборності України щороку відзначається  22 січня. Саме цього дня у 1919 році було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки.

09:25 22.01.2021

Відбулася ІІ сесія Колочавської сільської ради

Відбулася ІІ сесія Колочавської сільської ради

Сьогодні, 18 січня  2021 року  відбулося  позачергове пленарне засідання другої сесії  VIII скликання Колочавської сільської ради. Під час сесії депутати прийняли низку важливих рішень.

13:05 18.01.2021

Об’єдналися заради збереження карпатської бджоли

Об’єдналися заради збереження карпатської бджоли

Колочавська територіальна громада  розташована між високими горами, в долині річки Теребля.  Ця місцевість вважається однією з екологічно найчистіших в Україні, адже тут розташований національний парк і немає ніякої промислової діяльності. Збережена дивовижна природа вабить у  край надзвичайно багато туристів,  а серед місцевих жителів активно процвітає бджільництво.

14:16 05.01.2021

Проблему з сміттям у Колочавській громаді вирішать за допомогою проєкту

Проблему з сміттям у Колочавській громаді вирішать за допомогою проєкту

Проєкт Колочавської сільської ради «Заходи з провадження сортування та утилізації сміття в природно-заповідних зонах Карпат» став переможцем конкурсного відбору проєктів секторальної підтримки у Програмі регіонального розвитку «Підтримка розвитку депресивних територій». Відповідне рішення прийняла Конкурсна комісії з відбору проєктів регіонального розвитку Міністерства громад та розвитку територій України, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу.

10:00 30.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь